Δημοσιογράφος περίμενε πέντε χρόνια για να ρωτήσει τον Τραμπ αν μετανιώνει για τα χιλιάδες ψέματά του – Η αντίδραση του προέδρου (video)

Πέντε χρόνια περίμενε ο ανταποκριτής της Huffington Post στον Λευκό Οίκο, SV Dáte, να του δώσει τον λόγο ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ώστε να του κάνει μια ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όταν αυτό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής ο αμερικανός δημοσιογράφος άδραξε την ευκαιρία για να τον ρωτήσει κάτι που ο αμερικανός πρόεδρος δεν απάντησε ποτέ.

For five years I’ve been wanting to ask him that.

— S.V.

Dáte (@svdate) August 13, 2020

«Κύριε Πρόεδρε μετανιώνετε καθόλου για όλα τα ψέματα που έχετε πει στον αμερικανικό λαό;» ήταν η ερώτηση.

«Τα ποια;» ήταν η πρώτη αντίδραση του Τραμπ.

«Όλα τα ψέματα, όλες τις ανακρίβειες» επέμεινε ο Dáte.

«Ποιος τις έκανε αυτές;» έκανε τον ανήξερο ο Τραμπ.

«Εσείς τις κάνατε» είπε ο δημοσιογράφος συμπληρώνοντας ότι «ήταν δεκάδες χιλιάδες». Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον διέκοψε και προχώρησε απλά… στην επόμενη ερώτηση.

Trump pushes completely made up conspiracy theories about Russia, China, North Korea, and Iran using mail voting to “grab” ballots and rig an election. Mail voting systems have safeguards preventing that sort of fraud from taking place. pic.twitter.com/XOh8yKRcFz

Aaron Rupar (@atrupar) August 13, 2020

Ο δημοσιογράφος δήλωσε στον Guardian: «δεν ξέρω πώς και μου έδωσε την ερώτηση, γιατί είχα προσπαθήσει να το κάνω και πριν (σ.σ. τον περασμένο Μάρτιο) και με είχε κόψει. Πιθανότατα δεν με αναγνώρισε αυτή τη φορά».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αν του ξαναδοθεί η ευκαιρία θα του πει ότι δεν είχε απαντήσει την προηγούμενη φορά, κάνοντας του την ίδια ερώτηση στην οποία θα αλλάξει τον αριθμό των ψεμάτων.

Σύμφωνα με τον Guardian, η Washington Post δημοσίευσε τον Ιούλιο ότι ο Τραμπ έχει πει περισσότερες από 20.000 ψεύτικες ή λάθος δηλώσεις σε όλη τη θητεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα