Δημήτρης Σούλτας: Τον σκοταδισμό, πόσο τον αγαπώ

*** Ο Μητροπολίτης Κηφισιάς στο αναστάσιμο μήνυμα του επιτέθηκε στον Στίβεν Χώκινγκ κάνοντας λόγο για “έπαρση και αλαζονεία”. Προφανώς γιατί μεγάλο μέρος της Ιεραρχίας θεωρεί την αλαζονεία και την έπαρση αποκλειστικά δικό του πεδίο δράσης.

*** Στην Ουγγαρία κέρδισε η …mainstream ακροδεξιά, με αξιωματική αντιπολίτευση την “ακόμα πιο ακροδεξιά”. Όλο και καλύτερα τα πράγματα στην Ευρώπη. Δεν χρειάζεται να κοιμηθείς για να δεις εφιάλτες.

*** Ο ακροδεξιός Μαχτσέλι τώρα, στην γείτονα Τουρκία, μιλώντας για τους

Έλληνες πολιτικούς είπε ότι “αν χρειαστεί θα τους ξεριζώσουμε τα δόντια”. Μόλις γεννήθηκε ο οδοντιατρικός εθνικισμός, περνώντας σε άλλη πίστα την παράνοια μέσα στην οποία ζει εδώ και χρόνια η Τουρκία.

*** Ο Ντόναλντ Τραμπ λίγες μέρες αφότου δήλωσε ότι θα αποχωρήσει ο αμερικανικός στρατός από τη Συρία, ετοιμάζεται να την βομβαρδίσει, Το είχα κάνει και ο Νίξον πριν από καμιά 50αριά χρόνια υποσχόμενος έξοδο από το Βιετνάμ, αλλά μπαίνοντας ακόμα πιο βαθιά στον πόλεμο. Με τα γνωστά επιτυχή αποτελέσματα.

*** Οι Αμερικανοί απειλούν τους Τούρκους με ακύρωση της πώλησης των F- 35. Φήμες λένε ότι θα σπεύσει να τα αγοράσει ο Βασίλης Λεβέντης που του έχουν γίνει φετίχ τον τελευταίο καιρό.

*** Στη Γαλλία και στη Γερμανία έχουν παραλύσει τα αεροδρόμια λόγω απεργιών στη Lufthansa και στην Air France. Με τέτοιες συνήθειες που θυμίζουν Σοβιετία μπήκαν στα μνημόνια και οι δύο χώρες. Τι; Όχι;

Keywords
Τυχαία Θέματα