MasterChef: Κι όμως ο Τζώρτζης δεν μετανιώνει για τίποτα – Γιατί δήλωσε έκπληκτος

Μετά τα όσα είπε για τους συμπαίκτες του μπροστά και πίσω από… την πλάτη τους, ο πιο μισητός παίκτες του MasterChef, Τζώρτζης Παπανικολάου, εμφανίστηκε αμετανόητος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», δηλώνοντας… προσβεβλημένος από τους συμπαίκτες του και έκπληκτος από το πόσο… έκπληκτοι έμειναν από τη συμπεριφορά του, τονίζοντας ότι αν έμπαινε ξανά στο παιχνίδι θα ήταν ακόμα πιο καυστικός.

Παράλληλα μίλησε για τη σχέση του με τη Γωγώ, αλλά και για το πώς αντιμετώπισε τα σχόλια του κοινού όταν μετά από 4 μήνες, διάβασε όσα είχαν γραφτεί.

Συγκεκριμένα

για τη Γωγώ είπε: «Εγώ από την πρώτη μέρα που μπήκα στον διαγωνισμό δεν είναι ότι άλλαξα, ό,τι ήθελα το έλεγα. Δεν περίμενα ποτέ από τη Γωγώ ότι θα φάω τόσο κράξιμο σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ ποτέ δεν την έκρινα σαν άνθρωπο, την έκρινα μέσα στον διαγωνισμό. Όλα ξεκίνησαν από την ασυλία της γευσιγνωσίας. Η δοκιμασία στον δεύτερο γύρο ήταν μια τάρτα που ήταν όλα έτοιμα. Δεν πίστευα ότι πρέπει να βοηθήσω έναν μάγειρα με 5 χρόνια προϋπηρεσία, πώς θα στήσει μία τάρτα που όλα ήταν έτοιμα. Εκείνη τη στιγμή η Γωγώ κατάλαβε ότι δεν την υπερασπιζόμαστε και ξεκίνησε όλα αυτά. Σε μια συζήτηση στο σπίτι όταν όλοι είπαν «θα σε ψηφίσουμε», είπε «Παιδιά εγώ δεν θέλω καμία βοήθεια ξανά από τον εξώστη. Και που μου τη δώσατε, τι έγινε»; Δεν είναι ότι έκανα κάτι. Υπήρχε ποτέ καμία δοκιμασία αποχώρησης που δεν στήριξα τη Γωγώ; Όσο προχωρά ένας μαγειρικός διαγωνισμός, πρέπει να έχεις και κάποια εφόδια για να παραμένεις στον διαγωνισμό».

Όσον αφορά στις αντιδράσεις του κόσμου, ο Τζώρτζης ανέφερε τα εξής: «Γυρνάω σπίτι και ανοίγω το κινητό μετά από τέσσερις μήνες. Την πρώτη μέρα, ένα θετικό σχόλιο δεν είχα δει! Λέω “Παναγία μου, θα βγω έξω και θα με γιουχάρουν”! Το διασκεδάζω πάρα πολύ που με ξέρει όλος ο κόσμος και δεν έχει έρθει κανένας να μου πει τι βλακείες έλεγες ή τι χαρακτήρας ήσουνα».

Δείτε τη συνέντευξη αναλυτικά:

Keywords
Τυχαία Θέματα