Δημήτρης Σούλτας: Το Νινί και οι ταμπελομάχοι

*** Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε ότι στις πινακίδες της περιφέρειάς του θα παραμείνει το όνομα «Σκόπια». Την μόνη πινακίδα που σκέφτεται να αλλάξει είναι αυτήν στο κτήριο της Περιφέρειας, όπου θα αναρτήσει μία νέα που θα γράφει «Υπουργείο Εξωτερικών Κεντρικής Μακεδονίας».

*** Η Ν.Δ. ανακοινώνει Ευρωψηφοδέλτιο χωρίς τον Γιώργο Αυτιά. Προβλέπεται ολονυχτιά στο κτήριο του ΣΚΑΪ, με κεντρικό ομιλητή – ποιόν άλλον;- τον Άδωνι Γεωργιάδη.

***

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου δήλωσε ότι είδε εφιάλτη με κουραμπιέδες να την κυνηγούν. Ή βαριά έφαγε το βράδυ ή η ζάχαρη άχνη στους κουραμπιέδες δεν ήταν ζάχαρη άχνη.

*** Ο Παύλος Πολάκης οφείλει – όπως κάθε πολιτικός – εξηγήσεις για τα δάνεια του. Η ενασχόληση με την πολιτική σημαίνει ότι πρέπει να ζεις σε διάφανο σπίτι. Και κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να ζητά απαντήσεις. Κάθε πολίτης. Αλλά οι τελευταίοι που δικαιούνται να ωρύονται οι αυτοί που δανείστηκαν ποσά που καλούμαστε να τα γράψουμε στο χιόνι και έκαναν βουτιές στο κρατικό χρήμα, λες και ήταν πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου.

*** Ο Νίκος Νικολόπουλος στο βίντεο της υποψηφιότητας του για το Δήμο της Πάτρας, αποκαλείται «Νινί». Ευτυχώς δεν λέγεται «Μουτσινάς Νίκος» να έχουμε άλλα.

*** Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ζητά αυτονόμηση της Βόρειας Ηπείρου. Προηγουμένως θα αυτονομηθεί τελείως το μυαλό του από το σώμα και θα ταξιδέψει στο Άλφα του Κενταύρου, όπου εκεί τουλάχιστον είναι δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει κανείς να ασχολείται μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Σούλτας, Νινί,dimitris soultas, nini