Δημήτρης Σούλτας: Τα στοκ και τα σοκ

*** Εξαιρετική επιτυχία σημειώνουν οι ασκήσεις αφωνίας μεγάλου μέρους του μετώπου της λογικής για την αποκαθήλωση Ραχόι, που περιέργως κράγαυζε επί 24ωρου βάσεως για το σπίτι του Ιγκλέσιας.

*** Ο Ραχόι πάντως πάσχει από την γνωστή πάθηση, όπου είσαι στην ηγεσία, δίπλα σου τα παίρνουν και εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι. Εν ολίγοις είσαι ή ηλίθιος ή διεφθαρμένος. Και στην Ελλάδα έχει συμβεί αυτό, αλλά αυτά εδώ δεν φτάνουν στα δικαστήρια. Δεν θα κάτσουμε

εμείς να απασχολούμε με τα επουσιώδη την Δικαιοσύνη.

*** Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι είναι ερωτευμένος με την Ιταλία, κάτι που του είχε συμβεί στο πρόσφαττο παρελθόν και με την Ελλάδα. Γενικώς ο Ζαν Κλοντ αγαπάει όταν η χώρα του βγαίνει λίγο ανυπότακτη και αγαπώντας την πιστεύει ότι θα την γαμάσει. Είναι εμφανές ότι σύντομα πρέπει να επισκεφθεί τον Ασκητή ή έστω έναν ουρολόγο.

*** “Ο Πάνος Καμμένος είναι άρχοντας”, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος για το ταξίδι του προέδρου στο Μονακό, κάνοντας μας να αισθανθούμε απέραντη θλίψη που δεν υπάρχει βασιλεία στη χώρα και ο πρόεδρος χαραμίζεται στα υπουργεία.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε τους επιχειρηματίες να μοιραστούν την επιτυχία τους με τους εργαζόμενους με stock options. Μπορεί να μην υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις, αλλά σχολώντας από τη δουλειά μετά από ένα 12ωρο και με 400 ευρώ μισθό, θα παίρνεις στην έξοδο στο stock option και θα είσαι έτοιμος για την απόλυτη χλίδα.

*** Η Deutsche Bank υποθαθμίστηκε από την Standar & Poor’s, κάτι που είναι βέβαιο ότι συνέβη επειδή ο υδραυλικό της Τράπεζας, όταν άλλαξε τους ρουμπινέδες στο κτίριο δεν έκοψε απόδειξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα