Σήμερα «ο Εθνάρχης Καραμανλής», τότε «ο προδότης Καραμανλής» (video)

Τι κι αν δέκα χρόνια πριν ο Άδωνις Γεωργιάδης εκρήγνυτο για την «προδοτική στάση» της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το Σκοπιανό. Τα χρόνια πέρασαν, τα κόμματα άλλαξαν, οι θέσεις «στρογγύλεψαν» και τώρα πια ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη ως αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έχει άλλη άποψη

για το νέο του κόμμα.

Το πρόσφατο «κρούσμα» ήρθε σήμερα το πρωί, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης σε παρουσία του στον ΣΚΑΪ, επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Μπγιάλα διότι «τόλμησε να πιάσει στο όνομά του το κόμμα του» όταν αναφέρθηκε στο Σκοπιανό.

«Ο αείμνηστος Εθνάρχης, Κωνσταντίνος Καραμανλής ουδέποτε αναγνώρισε τα Σκόπια. Το «δάκρυ» του αείμνηστου Εθνάρχη για τη Μακεδονία το είδε όλος ο ελληνικός λαός», είπε με πομπώδες ύφος και σχεδόν αγανακτισμένος για την αδικία που συντελείται στο πρόσωπο του ηγέτη του κόμματος που έβριζε, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παρακάτω παρατίθεται παλαιότερο βίντεο από τις ένδοξες εποχές του κόμματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του μετέπειτα αρχηγού του (και ανιψιού του) Κώστα Καραμανλή, ο οποίος «τρομάρα του, έκανε κωλοτούμπα».

«Αυτή η απίστευτη υποχώρηση, για να μη χρησιμοποιήσω μια πιο βαριά έκφραση, το τονίζω, αυτή η απίστευτη κωλοτούμπα του Μακεδόνος, τρομάρα του, πρωθυπουργού, του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μπαίνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία, αυτή είναι η πραγματικότητα», έλεγε τότε στην εκπομπή του στο Τηλεάστυ ο νυν αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατακεραυνώνοντας τον Κώστα Καραμανλή, την Ντόρα Μπακογιάννη και τη ΝΔ εν γένει.

«Κατάλαβε πιστεύω ο κάθε καλοπροαίρετος πολίτης ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αλλάξει στάση από την εθνική γραμμή του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών του 1992, και όπως καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει, για να το πούμε με απλά ελληνικά, ότι στην πραγματικότητα ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους τους» έλεγε.

«Πρόκειται για μία πρόστυχη πράξη της Νέας Δημοκρατίας που κατά τη γνώμη μου είναι ακόμα χειρότερη από την ίδια την πράξη της υποχωρήσεως. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η κυβέρνηση υποχώρησε γιατί έχει ξεπουλήσει το θέμα του ονόματος με τους Αμερικάνους, και πλέον δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να το αμφισβητεί αυτό, αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν είχε την ανδρεία και το θάρρος να πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια, την άποψή της, και προσπάθησε να κλέψει τις ψήφους των Ελλήνων πατριωτών με αυτό το απίστευτο ψεύδος».

«Και όσο εμείς ασχολούμαστε με αυτές τις ανοησίες, με κάτι άχρηστους υπουργούς στυλ Μπακογιάννη, η γυναίκα αυτή είναι εθνικά επικίνδυνη ως υπουργός Εξωτερικών!».

Keywords
Τυχαία Θέματα