Δημήτρης Σούλτας: Τα αδέσποτα και τα ασύμμετρα

*** Η Ευρωπαϊκή Ένωση πίεσε αφόρητα τον Ερντογάν. Του υποσχέθηκε ζεστό χρήμα, του είπε να αφήσει τους δύο Έλληνες αξιωματικούς πριν από το Πάσχα και αυτός λύγισε. Άρχισε να βάζει από το παράθυρο θέμα ανταλλαγής με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς. Είναι γνωστή η αποτελεσματικότητα της Ε.Ε., αλλά εδώ έδωσε τα ρέστα της.

*** Οι ΗΠΑ από την άλλη πιέζουν τους Τούρκους να μην πάρουν τους S- 400 από τη Ρωσία,

πιστές στο δοκιμασμένο δόγμα: «Είσαι σύμμαχος; Ψωνίζεις από μένα».

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στην προανακριτική επιτροπή για τη Novartis στην οποία δεν θα πάει. Δεν μιλάμε απλώς για νέα πολιτική στάση, μιλάμε για φιλοσοφικό ρεύμα.

*** Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θεωρεί ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα. Η βασική προϋπόθεση είναι να κυβερνά ο Ευάγγελος και η διάταξη για την ευθύνη των υπουργών να είναι δική του, χειροποίητη και τόσο αποτελεσματική, όσο τα προηγούμενα χρόνια.

*** Αποσύρθηκε το νομοσχέδιο για τα αδέσποτα και τα ζώα συντροφιάς, αφού είχαν αντιδράσει σ’ αυτό μέχρι και τα πόμολα του υπουργείου. Το νομοσχέδιο θα στειρωθεί και θα επανέλθει.

*** Βόμβα εξεράγη στα δικαστήρια πριν από μέρες, αλλά η Αστυνομία το πήρε χαμπάρι, όταν αναρτήθηκε ανάληψη ευθύνης. Πρέπει να υπάρχει νέο είδος βομβών, που έκαναν ντεμπούτο στην Ελλάδα. Οι ψιθυρίζουσες βόμβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα