Δημήτρης Σούλτας: Προστατευόμενος παραλογισμός

*** Ο Μανιαδάκης από προστατευμένος μάρτυρας θέλει να γίνει μάρτυρας, με τη χριστιανική έννοια του όρου. Πάντως ιερατείο που να τον στηρίζει έχει ήδη βρει.

*** Στο δελτίο του ΣΚΑΪ ακούστημε ότι ο Μανιαδάκης είχε απλώς μερικές εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις. Επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι πιστεύουμε ότι απλώς ξέχασε να πληρώσει μια δόση του ΕΝΦΙΑ.

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαιτεί

σε κάποια τηλεοπτικά πάνελ να αποχωρήσει δημοσιογράφος, που δεν του κάνει τις ερωτήσεις που θέλει. Έχει ένα δίκιο είναι η αλήθεια. Δεν διαθέτουν όλοι οι δημοσιογράφοι την αντικειμενικότητα ενός Άρη Πορτοσάλτε.

*** Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, λόγω ψύχους, θα μοιράσει στους Θεσσαλονικείς σακουλάκια με αλάτι. Αδύναμο ως προεκλογικό τρικ. Αν το αλάτι συνόδευε και ένα σουβλάκι η διείσδυση στο εκλογικό σώμα θα ήταν μεγαλύτερη.

*** Η Μαρίνα Πατούλη απέσυρε την υποψηφιότητά της για το Δήμο Αμαρουσίου, γιατί τιμάει το στεφάνι της. Αναμένονται μερικές εκατοντάδες σέλφι του ζεύγους Πατούλη για να επισημοποιηθεί η εκεχειρία εντός της οικογένειας.

*** Ο Μπολσονάρου, ο νέος ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας, ετοιμάζεται από τις πρώτες μέρες της διακυβέρνησής του να περάσει μέτρα «εκμετάλλευσης» των περιοχών των ιθαγενών του Αμαζονίου. Συνεπής ο φασίστας. Πάντα στόχος τους είναι οι πιο αδύναμοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα