Απόλλων Πάτρας: Αισιοδοξία για τη νίκη, κάλεσμα στον κόσμο

11:55 4/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Απόλλωνας Coffeebrands υποδέχεται το Σάββατο τον Ερμή Αγυιάς για την 12η αγωνιστική της Α2 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών.

Οι «μελανόλευκοι» εκμεταλλευόμενοι την διακοπή του πρωταθλήματος προετοιμάστηκαν δυνατά και θα επιδιώξουν την νίκη – έκπληξη απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα.

Η Πατρινή ομάδα γνωρίζει τις δυσκολίες του παιχνιδιού και θα προσπαθήσει μειώνοντας τα λάθη της να φανεί ανταγωνιστική και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα βελτιώνοντας την βαθμολογική της θέση.

Ο Φώτης Ζούμπος ξεπέρασε

το πρόβλημα τραυματισμού του και υπολογίζεται κανονικά από τον Κώστα Δελέγκο.

Η πατρινή ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα:

Ξεκίνησε η διάθεση των Εισιτηρίων για το παιχνίδι της 12ης Αγωνιστικής ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και τον ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17.00 στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου, καθώς επίσης και από το κατάστημα ΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΜΙΣΗΣ Κορίνθου 287 (Πλατεία Γεωργίου)».

Η διοίκηση του Απόλλωνα ζητά από τους φίλους της ομάδας να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο καθώς και στον αυριανό παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς έχει αποφασίσει την συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση ευπαθών συμπολιτών.

Ειρήνη Μαραγκού

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα