Δημήτρης Σούλτας: Πόντιοι… pilates

*** Στο My Style Rocks μάθαμε ότι η Πελοπόννησος είναι νόμος στον οποίο μάλιστα ανήκει και το Λουτράκι. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα βήμα από το να αρχίσει να διδάσκει Γεωγραφία στην «Ελληνική Αγωγή» του Αδώνιδος.

*** Κομμένα τα φτερά του Πάνου Καμμένου, που μετά την «ιδιόρρυθμη» άποψη για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας ήταν έτοιμος να αναλάβει χρέη Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ

και να λύσει καμιά δεκαριά προβλήματα που ταλανίζουν επί δεκαετίες την ανθρωπότητα.

*** Στα ύψη η τιμή του χρυσού παγκοσμίως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής.

*** Γερμανικά μέσα και ο Γερμανός πρόεδρος ζήτησαν συγγνώμη για τις θηρωδίες των ναζί. Είναι σα να μπαίνει κάποιος στην τράπεζα οπλισμένος, να σηκώνει το ταμείο, να σκοτώνει τον ταμία και καμιά δεκαριά πελάτες και να έρχεται μετά από χρόνια στο ίδιο κατάστημα και να λέει «συγγνώμη, ρε παιδιά». Περίεργη αίσθηση δικαίου είναι η αλήθεια.

*** Η Κριστίν Λαγκάρντ, μια γυναίκα με στυλ, ντύθηκε στο Μπαλί Πόντιος Πιλάτος, πασάροντας το θέμα της μη περικοπής των συντάξεων στους Ευρωπαίους. Όπως ξέρουμε και από τας Γραφάς τώρα θα αποφασίσουν οι Φαρισαίοι.

*** Οι συνταξιούχοι πάντως συνεχίζουν να γίνονται λάστιχο, καθώς οι συντάξεις τους να είναι μονίμως πάνω στο τραπέζι. Είναι ένα μόνιμο πρόγραμμα pilates από τους Πιλάτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα