Δημήτρης Σούλτας: Πλευρικός εκδημοκρατισμός

*** Η εξαγγελία Μητσοτάκη «Θα φέρουμε την ανάπτυξη, μειώνοντας τους φόρους, οι οποίοι θα μειωθούν αφού έρθει η ανάπτυξη», μοιάζει με κάποιον που κάνει ποδήλατο στο γυμναστήριο και νομίζει ότι έχει ταξιδέψει.

*** Ο Θάνος Πλεύρης ετοιμάζει νέα καταδρομική επίθεση στα Εξάρχεια με κινητό. Θα πάει αύριο στις 5 τα ξημερώματα στη λαϊκή της Καλλιδρομίου και θα τσακίσει αναρχικό μπρόκολο.

*** Ο Μπάμπης Παπαηδημητρίου επιιμένει στη θέση του ότι τα 37 δισ. του «μαξιλαριού» πρέπει να δοθούν τις τράπεζες.

Είναι λογικό. Ο καθένας θέλει να δώσει εκεί που χρωστάει.

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατασυγκινήθηκε που τον είπε «μικρό του αδελφό» ο Αντώνης Σαμαράς. Κάπως έτσι τον είχε αντιμετωπίσει και ο Καρατζαφέρης. Μόλις εγκαταλείψει τον έναν «μπαμπά» αδειάζει τον προηγούμενο και πριν πάει στον επόμενο συνήθως τον βρίζει, όπως έκανε με Καραμανλή- Μητσοτάκη.

*** Ο συνδυασμός ΣΥΝ-ΦΩΝΙΑ που κατεβαίνει στις εκλογές έδωσε συνέντευξη Τύπου, αλλά οι εκπρόσωποι του έγιναν μαλλιά- κουβάρια μεταξύ τους. Τέτοια ρεκόρ σε διάσπαση τα είχε μόνη η Αριστερά, αλλά μπαίνει και η Δεξιά δυνατά στη μάχη.

*** Ο Γιούνκερ δήλωσε ότι η επιλογή της διαδόχου του δεν ήταν διαφανής. Αυτός τώρα πήρε χαμπάει ότι οι κρισιμότερες αποφάσεις στην Ε.Ε. λαμβάνονται στο παρασκήνιο. Στις προηγούμενες αποφάσεις ήταν σε ταξίδι για δουλειές (ή σε κανένα μπαρ το πιθανότερο)

Keywords
Τυχαία Θέματα