Δημήτρης Σούλτας: Παραγραφικότητες

*** Ο Χαράλαμπος Αθανασίου δεν είπε ότι η μίζα ανήκει στα καθήκοντα,ενός υπουργού, αλλά ότι μπορεί να τη λάβει λόγω των καθηκόντων του υπουργού και όχι επ’ ευκαιρία της θέσης του. Βγάζει και ωραίο σλόγκαν αυτό: «Παίζουμε με τις λέξεις, στηρίζουμε τις παραγραφές»

*** Ο Ευάγγελος Βενιζέλος., ο άνθρωπος που αγάπησε όσο κανένας το νόμο περί ευθύνης υπουργών, κάνει λόγο για εσχάτη προδοσία σε σχέση με τη διερεύνιση του σκανδάλου Novartis.

Ευτυχώς που πρόλαβε να γίνει καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, γιατί αν έλεγε κάτι ανάλογο ως φοιτητής ακόμα θα το χρωστούσε το Συνταγματικό.

*** Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι θα ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας του, αλλά τον μάλωσε ο Άδωνις και τον παρότρυνε να ψηφίσει κατά. «Όχι για μένα, για το δόλιο το θεσμό της παραγραφής, ρε γαμώτο», φέρεται ότι είπε.

*** O Κουρουμπλής δήλωσε για τη συνάντησή του με τον Αμβρόσιο ότι είναι «Η Δημοκρατία είναι μεγαλόψυχη». Τόσο μεγαλόψυχη που μετά από ένα τέτοιο τεράστιο φάουλ ο ίδιος παραμένει υποψήφιος.

*** Ο Γιώργος Αυτιάς δεν θα είναι τελικά υποψήφιος για την Ευρωβουλή. Θρήνος για τις γριές των Βρυξελλών.

*** Με τόσα βίντεο που έχει στη διάθεση του ο Γιάνης Βαρουφάκης, κρίμα που ο κλάδος των βιντεοκλάμπ είναι υπό εξαφάνιση. Θα έκανε χρυσές δουλειές.

Keywords
Τυχαία Θέματα