«Ντου» της τροχαίας στο Κερατσίνι για τις «κόντρες»

«Ντου» πραγματοποίησαν άνδες των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, και του Β΄ Τ.Τ. Πειραιώς και τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. και Ομάδας ΔΙ.ΑΣ σε περιοχές του Κερατσινίου, όπου κατά γενική ομολογία χρησιμοποιούνταν ως μέρη όπου νεαροί εκτελούσαν παράνομους αγώνες με «πειραγμένα οχήματα»

Τα μέρη που ελέχθησαν ήταν η Λ. Σχιστού και στη Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι. Εκεί εντοπίστηκαν τα κάτωθι:

Έντεκα παραβάσεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησηςΔέκα παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνουςΕπτά παραβάσεις
για φιμέ ανεμοθώρακαΈξι παραβάσεις για θέση σε κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήραΤρεις παραβάσεις για μη ισχύουσα ασφαλιστική κάλυψηΔύο παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη\Μία παράβαση για επικίνδυνους ελιγμούς18 λοιπές παραβάσεις (ζώνη ασφαλείας, δυσδιάκριτες πινακίδες κυκλοφορίας κ.ά.)

Επιπλέον, υποβλήθηκαν έντεκα μηνύσεις και μία Έκθεση Αρχής ενώ αφαιρέθηκαν επτά άδειες ικανότητας οδήγησης, 18 άδειες κυκλοφορίας και εννέα ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Τέλος, ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανό 11 οχήματα.

Η Τροχαία προειδοποιεί πως δεν είναι οι τελευταίοι έλεγχοι. Αντίθετα οι εξορμήσεις θα συνεχιστούν προκειμένου να αντιμετωπιστεί το επικίνδυνο αυτό φαινόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα