Δημήτρης Σούλτας: Όταν γάβγισε ο Αισχύλος

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκαινίασε μάθημα Αρχαίων Ελληνικών, όπου μικρά παιδιά διαβάζουν αρχαίο κείμενο σε σκύλους. Το γνωρίζαμε ότι ανήκε στους… κυνικούς αλλά μέχρι εκεί δεν περιμέναμε να το φτάσει.

*** Φήμες αναφέρουν ότι η αγαπημένη πόλη του Αδώνιδος τον τελευταίο καιρό είναι τα Γαβ-γάμηλα.

*** Από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. , μετά την αποτυχία να εκφέρει με επιτυχία το όνομα Αντετοκούνμπο, αναμένουμε το πώς θα προφέρει το όνομα της νέας ισχυρής γυναίκας

στη Γερμανία, της Άνεγκρετ Κραμπ-Κάρενμπαουερ. Αν και οι Γερμανοί είναι φίλοι μας και τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα.

*** Ο Μακρόν αποφάσισε να μιλήσει με τα “κίτρινα γιλέκα”. Με τον χαρακτήρα που έχει δείξει μέχρι τώρα το πιθανότερο είναι να τους δώσει μία συνταγή για φοντί, μήπως και ηρεμήσουν. Τόσο διορατικός.

*** Καλό το κοινωνικό μέρισμα, αλλά μήπως να σταματούσε αυτή η ανωμαλία των τεκμηρίων, ειδικά για μισθωτούς και συνταξιούχους, που πετάει έξω ακόμα και ανθρώπους που δεν έχουν εισόδημα εδώ και μήνες;

*** Το γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι στο “Ποτάμι” ονειρεύονται κάθοδο με Νέα Δημοκρατία, αλλά έχουν κάποιες ενοχές. Πώς να πείσεις ότι είσαι σύγχρονος, φιλελεύθερος πολίτης του κόσμου, όντας στο ίδιο “θρανίο” με τον Βορίδη; Βέβαια μπορούν να ρωτήσουν και τον Τατσόπουλο, που έχει το know- how.

Keywords
Τυχαία Θέματα