Δημήτρης Σούλτας: Ο Γιάννος, που δεν τον γνώριζε κανείς

*** Ανησυχία επικρατεί στον κόσμο του twitter, καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν απέδωσε ακόμα τον σεισμό της Ζακύνθου στη σύγκρουση Καμμένου- Κοτζιά.

*** Η Ν.Δ., λόγω της εορτής του Αγίου Δημητρίου, έκανε το σήμα της κίτρινο με φόντο τον Λευκό Πύργο. Αναμένουμε με αγωνία την χριστουγεννιάτικη εκδοχή πράσινου σήματος με φόντο Ρούντολφ το ελαφάκι και την κόκκινη πασχαλιάτικη εκδοχή με φόντο σούβλα από τα Βλάχικα.

***

Χαρωποί φιλελέδες αποφαίνονται με αναρτήσεις τους ότι ζηλεύουμε που δεν μας έριξε ποτέ ένα βλέμμα ο Σημίτης, γι αυτό φθονούμε τον Γιάννο. Άλλωστε και ο μισθωτός και ο συνταξιούχος μ’ αυτό τον νταγκλά ζουν. Γι αυτό και κάνουν βόλτες συνεχώς γύρω από την Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι. Για να πάρουν έστω ένα βλέμμα του Σημίτη.

*** Διαπρεπείς πασόκοι επιμένουν «δεν είναι δικός μας ο Γιάννος», αφού είχε διαγραφεί το 2007. Επίσης δεν είναι δικός τους ο Κώστας Σημίτης, αφού είχε διαγραφεί από την Κ.Ο το 2008, δεν είναι δικός τους ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού έφτιαξε δικό του κόμμα, δεν είναι δικός τους ο Ανδρέας Παπανδρέου, αφού έχει πεθάνει. Εν ολίγοις το ΠΑΣΟΚ είναι εφτά νομά σ΄ένα δωμά, με αρχηγό τη Φώφη.

*** Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπρος Αθανασίου καταψηφίζοντας την αποποινικοποίηση της επαιτείας, είπε ότι η χώρα έχει γεμίσει ζητιάνους, ειδικά αλλοδαπούς. Περίεργο πράγμα. Σε όλες τις άλλες χώρες οι ζητιάνοι είναι γηγενείς και πλούσιοι.

*** Ο Όρμπαν, ο Ούγγρος πρωθυπουγός βρέθηκε στην Τούμπα για τον αγώνα της ομάδας του της Βίντι με τον ΠΑΟΚ. Οι ακροδεξιοί δεν έχουν χάσει μόνο την μπάλα, ταξιδεύουν και για να τη δουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα