Δημήτρης Σούλτας: Γίνονται πόλεμοι τα Σαββατοκύριακα;

*** Εδώ και δύο μέρες πολλοί αντικυβερνητικοί κυκλοφορούν τη φήμη ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει αναβολή εκλογών, επειδή κάποιοι στο twitter έκαναν πλάκα μ’ αυτό. Μαζί με το «δεν πρέπει να συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ το Σαββατοκύριακο» είναι το δίδυμο φωτιά του σουρεαλισμού αυτό το τριήμερο.

*** Πού είναι τώρα ένας Πάνος Καμμένος να βάλει τη στολή του οπλαρχηγού και να βγει απλώς μια βόλτα

στο Αιγαίο. Θα είχαν χαθεί στα βάθη της Ανατολής οι Τούρκοι.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δεχτεί τελικά debate, αρκεί να είναι όλοι οι αρχηγοί, ακόμα των κομμάτων που δεν συμμετέχουν στις εκλογές, οι κουρτίνες στον χώρο να είναι γαλάζιες, να υπάρχει ένας ειδικός φενγκ- σούι και το πατρώνυμο του συντονιστή να αρχίζει από Ξ. Αυτονόητα πράγματα δηλαδή.

*** Ο υποψήφιος βουλευτής Κέρκυρας της Ν.Δ., Κώστας Καρβούνης καλεί τους ψηφοφόρους να σπεύσουν να τα πούνε μαζί του… από την πίσω πόρτα. Γενικώς έναν μπιντέ κάντε τον πριν τις εκλογές γιατί κάποιοι έχουν αποδειχθεί πολύ… μερακλήδες.

*** Αποφασιστική, κάθετη και σαφής η Ε.Ε. όπως πάντα. Απείλησε τη Τουρκία με διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, κάτι που όλοι γνωρίζουν ότι επί της ουσίας έχει διακοπεί εδώ και μια δεκαετία.

*** Η Μέρκελ από την άλλη μπλοκάρει και τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις για Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία. Φήμες λένε ότι την είδαν να κάθεται στο γραφείο της με ένα ποτήρι ουίσκι και να τραγουδά «μην μου μιλάτε αφήστε μόνη μου, εγώ παρέα θα κάνω με τον πόνο μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα