Δημήτρης Σούλτας: Επιτρελικό κράτος

*** Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Αχ. Καραμανλής αποφάσισαν μείωση του ΦΠΑ στα κράνη. Κρίμα, γιατί με την τεχνογνωσία που έχει ο υπουργός θα έπρεπε να μειωθεί ο ΦΠΑ και στα κουμπώματα ζώνης ασφαλείας, χωρίς ζώνη, ώστε να σταματά αυτό το ενοχλητικό μπιπ- μπιπ, που αποσπά τον οδηγό από το δρόμο. Φοβήθηκαν μάλλον ότι θα αντιδράσουν τίποτα αποβράσματα.

*** Επέστρεψε η Γιάννα, επέστρεψε η Άννα, επέστρεψε η Άντζελα. Σιγά- σιγά γυρνάμε προς το 1999, να γυρίσει και ο Κώστας Σημίτης,

να εκτιναχθούμε προς «οικονομικό θαύμα» της περασμένης δεκαετίας, να φτάσουμε το χρέος στα 50 τρισ., να τους τρελάνουμε όλους.

*** Εντύπωση προκαλεί η απόφαση του εκδότη του «Φιλελεύθερου» να υποστηρίξει τη Γιάννα Αγγελοπούλου παρομοιάζοντάς την με φέτα ΠΟΠ, διακινδυνεύοντας να τον βρει η Γιάννα και να τον περιλούσει με καυτό λιωμένο καμαμπέερ.

*** Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των δελτίων τελικά οι «Μαύροι Πάνθηρες» που θα περιπολούν στο μετρό έγιναν «Αόρατοι Πάνθηρες» και πιάνουν πορτοφολάδες. Οι «Ροζ Πάνθηρες» μάλλον βρίσκονται σε διακοπές και θα τους δούμε από Σεπτέμβριο.

*** Διοικητής της ΕΥΠ διορίστηκε άνθρωπος που ήταν διευθυντής εταιρείας security. Κάτι σα να ορίζεις αρχηγό ΓΕΕΘΑ κάποιον που έχει επαρκή αριθμό από στρατιωτάκια στο σπίτι του.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θερμοθέτησε και θέση Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας. Μένει να κάνει το γραφείο του οβάλ και θα βάψει το μαλλί πορτοκαλί και είναι έτοιμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα