Δημήτρης Σούλτας: Χρυσός, χρυσαύγουλα και χρυσά αγάλματα

*** Συναυλία συμπαράστασης είναι έτοιμη για τον Ριχάρδο, που συνελήφθη σήμερα. Ήδη ομάδα συνθετών δημιουργεί το νέο σουξέ “Είσαι από χρυσάφι και σε λιώνουν”.

*** Η Ραχήλ Μακρή επιτέθηκε σε σχολείο του Ρεθύμνου γιατί περιελάμβανε γκραβούρες από την Οθωμανική περίοδος της ιστορίας της πόλης. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ζωστεί με εκρηκτικά και να ανατινάξει την Ακρόπολη καθώς οι κατασκευαστές της δεν ήταν Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

***

Συγκλονισμένο και πάλι το πανελλήνιο για το γεγονός ότι λίγο πριν μπει ο Δεκέμβρης θα χιονίσει στη Φλώρινα και στο Διδυμότειχο.

*** Και ενώ βλέπουμε εικόνες από τον πλανήτη Άρη, μετά την αποστολή του Insight, ο Μητροπολίτης Άνθιμος ενημέρωσε το ποίμνιο του, αφού τον ενημέρωσε ένας επιστήμονας – αγνώστων λοιπών στοιχείων- ότι δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες, εκτός από τη Γη. Η νέα αποκάλυψη θα είναι ότι επίσης υπάρχουν ανθρώπινα όντα, που παρά το ότι διαθέτουν εγκέφαλο, δεν τον χρησιμοποιούν.

*** Ο Κώστας Σημίτης δήλωσε και πάλι ότι οι κατηγορίες εναντίον του δεν τον αγγίζουν. Είναι καιρός να στηθεί στο κέντρο της πόλης ένα χρυσό άγαλμα 10 μέτρων, με τη μορφή του, που θα έχει τίτλο «ο Ανέγγιχτος»

*** Οι χρυσαυγίτες αλωνίζουν στα σχολεία και υπάρχουν ακόμα γονείς που πιστεύουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι συσκευασία «χρυσών αυγών», από τη λάμψη των οποίων θαμπώνονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα