Δεν πάει στο ΣΕΦ ο Αναστόπουλος – Δήλωσε κώλυμα φοβούμενος για την ζωή του

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος δεν θα «σφυρίξει» στο ΣΕΦ και δεν θα είναι, τελικά, στην διαιτητική τριπλέτα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα (17:30) για την 26η αγωνιστική της Βasket League.

Μετά το κλίμα τρομοκρατίας των τελευταίων ωρών, με αποκορύφωμα την παρουσία οπαδών κάτω από το σπίτι του την Τρίτη (7/5) το βράδυ – όντας υπό αστυνομική προστασία

– διεθνής ρέφερι δήλωσε κώλυμα φοβούμενος για την ζωή του και για τον λόγο αυτό θα αντικατασταθεί. Οι άλλοι δύο ρέφερι για τον απογευματικό αγώνα είναι οι Κορομηλάς και Τσώνος.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είχε κάνει γνωστό πως θα πήγαινε στο ΣΕΦ, αφού μετά τον ορισμό του δεν «σφύριξε» στο Χολαργός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, όντας άρρωστος.

Όλα αυτά, ενώ ο Γιώργος Βασιλειάδης την Τετάρτη (8/5) έκανε γνωστό πως αιτήθηκε την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων στο ΣΕΦ και κάλεσε τους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες του τονίζοντας ότι εκβιασμοί, εκφοβισμοί και στοχοποίηση δεν θα γίνουν ανεκτά.

Φαίνεται πως οι αθλητικές αρχές, η πολιτεία και οι ομάδες δεν μπορούν να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα.

Εδώ να αναφέρουμε ότι μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ολυμπιακός δεν θα βρει κάποιον από τους… ανεπιθύμητους διαιτητές σε παιχνίδι του, θα κατέβει να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό, με βάση τους κανονισμούς. Στα playoofs ισχύουν διαφορετικές ποινές.

Σημειώνεται ότι μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη (6/5) φαίνεται πως υπάρχει θέληση να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα και στη συνέχεια όλες οι ομάδες να κάτσουν ξανά στο τραπέζι, ώστε να βρεθούν λύσεις για όλα τα θέματα που «καίνε» και ειδικά για τη διαιτησία. Το καταστατικό δεν προβλέπει, άλλωστε, αλλαγές από πλευράς του ΕΣΑΚΕ στην ΚΕΔ, η οποία ανήκει στην ΕΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα