Το έπος της Λίβερπουλ συνοδεύτηκε από ανατριχιαστικούς πανηγυρισμούς (video)

Είναι πολλές φορές στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στο αθλητισμό που εικόνες δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Αφήνει την εικόνα να μιλήσει μόνη της… Αυτό συνέβη και στο «Άνφιλντ» μετά το έπος της Λίβερπουλ και την απίστευτη ανατροπή κόντρα στη Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champion League.

Το τελευταίο σφύριγμα του τούρκου διαιτητή Τσακίρ σήμανε την αρχή για εκπληκτικούς πανηγυρισμούς των παικτών της Λίβερπουλ που τραγούδησαν μπροστά στο Kop και τους οπαδούς τους θρυλικό «You ‘ll never walk

alone…». Όλοι έγιναν… «ένα» και οι εικόνες ήταν συγκλονιστικές.

Αυτό συμβαίνει και πριν από τη σέντρα των αγώνων, αλλά αυτό που έγινε με τη λήξη του αγώνα με τους «μπλαουγκράνα» είχε άλλη σημασία. Την ίδια ώρα, οι φίλοι της Μπαρτσελόνα έκλαιγαν από στεναχώρια, αλλά δεν έφευγαν από τις θέσεις τους. Παρακολουθούσαν τις μαγικές εικόνες, με τους φιλάθλους των «κόκκινων» να κλαίνε από χαρά.

Ο… λαβωμένος Μοχάμεντ Σαλάχ, που δεν έπαιξε, εμφανίστηκε στο «Άνφιλντ» με μπλουζάκι που έγραφε: «ποτέ μην εγκαταλείπεις». Κάτι ήξερε ο αιγύπτιος αστέρας για την εκπληκτική ανατροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα