Δεν… κρατιέται ούτε από τον κορονοϊό ο Τραμπ – Θέλει να «κατέβει» στο δεύτερο debate

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ είναι έτοιμος να αφήσει το νοσοκομείο, στο οποίο εισήχθη, αφού νόσησε από τον κορονοϊό, σχεδιάζει να συμμετάσχει, μάλιστα, κανονικά στο δεύτερο debate για τις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου του 2020, παρόλο που οι γιατροί δεν έχουν δώσει το τελικό «OK».

Σύμφωνα με το αμερικανικό «CNN», ο αμερικανός πρόεδρος σκοπεύει να δώσει κανονικά το παρών στην επόμενη τηλεμαχία με τον Τζο Μπάιντεν, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου.

Αυτό αποκάλυψε ο επικεφαλής της προεκλογικής

εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Tim Murtaugh, μιλώντας στο «CNN». «Είναι στις προθέσεις του Προέδρου να συμμετάσχει», τόνισε συγκεκριμένα, για το debate που θα γίνει στο Μαϊάμι της Φλόριντα, όπου έγιναν και τα πρώτα debates της κούρσας των Δημοκρατικών το 2020. Σε αντίθεση με το πρώτο, «κολασμένο» debate, στο οποίο επικράτησε «χάος», το δεύτερο θα γίνει με τους κατοίκους της περιοχής να βάζουν τις ερωτήσεις και την ατζέντα.

Την ίδια ώρα, ο αμερικανός πρόεδρος δέχεται σφοδρή κριτική για τις κινήσεις που κάνει, ενώ νοσεί από κορονοϊό. Για «κινήσεις απελπισίας» και «θεατρινισμούς» του αμερικανού προέδρου κάνουν λόγο αμερικανικά ΜΜΕ.

En solo cuatro años, Trump y su uso de la información, han hecho un daño brutal al debate político. Esto nos hace pensar sobre lo que se nos viene en Perú. ​

No te pierdas la columna @GabrielOZ , nuestro presidente ejecutivo, para el @Peru21Noticias. https://t.co/v0qwu36Qt5

— APOYO Comunicación (@APOYOComunica) October 5, 2020

Έτοιμος κι ο Μπάιντεν αν δώσουν οι γιατροί το «ΟΚ»

Εν τω μεταξύ, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε τη Δευτέρα (05/10) πως είναι πρόθυμος να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη για την άλλη εβδομάδα τηλεμαχία με τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές, πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ αν οι ειδικοί σε θέματα υγείας πουν ότι είναι ασφαλές.

BIDEN: ‘If it’s safe – I’ll debate Trump’ https://t.co/85oukRzrsG pic.twitter.com/7YHj3C74J3

— Newsmax (@newsmax) October 5, 2020

Η ομάδα γιατρών του Τραμπ σταθμίζει κατά πόσον ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος μπορεί να πάρει εξιτήριο – όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο – από το νοσοκομείο αργότερα τη Δευτέρα (05/10) μετά την εισαγωγή του την προηγούμενη εβδομάδα ως ασθενής με COVID-19.

Την Κυριακή (04/10) η εκστρατεία Μπάιντεν ανακοίνωσε πως το αποτέλεσμα και του τρίτου τεστ PCR στο οποίο υποβλήθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ήταν αρνητικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα