«Δεν έχω καμία απόδειξη για παρακολουθήσεις σε βάρος του Τραμπ», λέει σύμβουλός του

Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, που είναι επίσης Ρεπουμπλικανός, απάντησε «όχι» την Κυριακή, όταν ρωτήθηκε από το CBS News αν έχει λόγους να πιστεύει τους ισχυρισμούς του Τραμπ

Μια από τις κορυφαίες συμβούλους του αμερικανού προέδρου, η Κελιάν Κόνγουεϊ, δήλωσε ότι δεν έχει «καμία απόδειξη» ότι η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα παρακολουθούσε τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της

προεκλογικής εκστρατεία του, μια κατηγορία που είχε εκτοξεύσει ο νυν ένοικος του Λευκού Οίκου, χωρίς και αυτός να παρουσιάσει στοιχεία.

«Δεν έχω καμία απόδειξη, όμως για αυτό διεξάγεται έρευνα από το Κογκρέσο», είπε, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Η σύμβουλος του προέδρου, η οποία εμφανίστηκε σήμερα σε διάφορα ΜΜΕ, μετά από απουσία αρκετών εβδομάδων, άφησε πάντως να πλανάται το ερώτημα, λέγοντας στην εφημερίδα USA Today ότι «υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρακολουθούν οι μεν τους δε» ακόμη και μέσα από φούρνους μικροκυμάτων.

Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, που είναι επίσης Ρεπουμπλικανός, απάντησε «όχι» την Κυριακή, όταν ρωτήθηκε από το CBS News αν έχει λόγους να πιστεύει τους ισχυρισμούς του Τραμπ.

Να σημειωθεί ότι ο Ράιαν είναι ένας από τους οκτώ βουλευτές που έχουν πρόσβαση σε διαβαθμισμένες πληροφορίες.

Η Κόνγουεϊ πάντως είπε ότι «μπορεί να παρακολουθείται κάποιος μέσα από τα τηλέφωνά του, σίγουρα από τις τηλεοράσεις του» ακόμη και «από τους φούρνους μικροκυμάτων που μετατρέπονται σε κάμερες. Ξέρουμε ότι αυτό είναι ένα γεγονός της σύγχρονης ζωής».

Τα σχόλιά της για τους φούρνους μικροκυμάτων προκάλεσαν σωρεία ειρωνικών αντιδράσεων στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τραμπ έσπευσε προς υπεράσπισή της στο Twitter, σχολιάζοντας ότι «τα Μέσα Ενημέρωσης είναι αγενή απέναντι στους εκπροσώπους μου που εργάζονται τόσο σκληρά». «Δείξτε συμπάθεια, θα ήταν πολύ καλύτερο», πρόσθεσε.

It is amazing how rude much of the media is to my very hard working representatives. Be nice, you will do much better!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 13 Μαρτίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα