Δείχνει πώς είναι το σώμα της δύο μήνες μετά τον τοκετό και στέλνει το μήνυμά της (εικόνες – video)

Η γνωστή κυρίας της τηλεόρασης γέννησε το δεύτερο παιδί της πριν δύο μήνες και έδειξε πώς είναι το σώμα της.

Πολλές διάσημες βγαίνουν λίγο μετά τον τοκετό με μαγιό και με αψεγάδιαστο σώμα αλλά αυτές είναι οι εξαιρέσεις.

Πόσταρε βίντεο με μαγιό δείχνοντας την κοιλιά και τις ραγάδες της και περνώντας το μήνυμα ότι το σώμα μπορεί να επανέλθει και πόσο σημαντικό είναι το «θαύμα» της μητρότητας.

Ακομπλεξάριστη πόσταρε βίντεο και φωτογραφίες στο instagram με το σώμα της μόλις δύο μήνες αφότου γέννησε η 33χρονη Ali Fedotowsky.

«Αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο post που έχω κάνει ποτέ στο Instagram. Το σκέφτηκα πάνω από 1 εκατομμύριο φορές, αν έπρεπε να το δημοσιεύσω ή όχι. Αλλά στο τέλος κατέληξα ότι είναι σημαντικό να είμαι ανοιχτή και ειλικρινής για το σώμα μου μετά τον τοκετό με την ελπίδα ότι θα βοηθηθεί έστω και έναν ακόμη άνθρωπο εκεί έξω που παλεύει για τη δική του εικόνα. Αν ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες μου, θα δείτε σε μία από αυτές ότι το σώμα μου έχει αλλάξει. Το δέρμα μου γύρω από το στομάχι μου είναι πολύ χαλαρό, είμαι 15 κιλά βαρύτερη από το παρελθόν και το μέγεθος του στήθους μου έχει αυξηθεί αρκετά σημαντικά. Μοιράζομαι αυτές τις φωτογραφίες γιατί ήθελα να μιλήσω ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω, αλλά με έκαναν να αγαπήσω το σώμα μου και μετά την εγκυμοσύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα