«Χτυποκάρδια» στην πρώτη τους συνάντηση

Δεν πίστευαν στα μάτια τους δημοσιογράφοι και φωτογράφοι χθες το βράδυ, μετά το τέλος της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο», στο θέατρο Ήβη, όταν είδαν τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Μιμή Ντενίση ν’ αγκαλιάζονται και να φιλιούνται.

Μετά από εντάσεις και εκατέρωθεν σχολιασμούς ο σκηνοθέτης της παράστασης που «σπάει» ταμεία αυτή την εποχή και η γνωστή ηθοποιός συναντήθηκαν, μίλησαν, αγκαλιάστηκαν και φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί.

Ο Λάκης Λαζόπουλος

έτεινε το χέρι στη Μιμή Ντενίση και την ευχαρίστησε που παραβρέθηκε στην πρεμιέρα του έργου που σκηνοθετεί μετά από πρόσκληση του παραγωγού Πάνου Κατσαρίδη.

Καθώς χαιρετούσαν ο ένας τον άλλον η Μιμή Ντενίση είπε στον Λάκη Λαζόπουλο: «Θα χαιρετηθούμε σαν πολιτικοί» και εκείνος άφησε το χέρι και την αγκάλιασε από την πλάτη.

Στη συνέχεια αντάλλαξαν αρκετά λόγια ο ένας στο αυτί του άλλου, τα οποία δεν μπορέσαμε να τα ακούσουμε!

Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Λάκης Λαζόπουλος μπροστά στις κάμερες, είπε: «Ήρθε, τίμησε την παράσταση. Ανταπέδωσα την ευγένειά της. Αυτό είναι το σωστό και το ευγενικό. Είναι άλλο πράγμα η σάτιρα».

Λίγο νωρίτερα η Μιμή Ντενίση είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την παράσταση:

Ο Λάκης Λαζόπουλος «ανέβασε» τη σχετική φωτογραφία και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

Ναι δεν ειναι μονταζ. Αληθεια ειναι! Στα Χτυποκαρδια! Το τι ειπαμε ομως παραμενει μεταξυ μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) στις 13 Νοέ, 2018 στις 3:58 μμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα