«Χρυσοί» κανόνες για… επιτυχημένο one night stand

Το γεγονός ότι πρόκειται για one night stand δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι και επιτυχημένο. Μπορεί να μην ξαναβρεθείτε ποτέ, αλλά γιατί να μην σας μείνει αξέχαστη η βραδιά ή γιατί να μην λάβετε τα μέτρα σας για να αντιμετωπίσετε κάποια αναποδιά; Σας παρουσιάζουμε τους «χρυσούς» κανόνες για επιτυχία στο one night stand.

Ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους θέλεις να κάνεις με το συγκεκριμένο

άτομο one night stand. Αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος εκτός του να περάσεις καλά, τότε πιθανόν θα έχεις να αντιμετωπίσεις και διάφορα προβλήματα.

Αν θέλεις κάτι παραπάνω καλύτερα να το εκφράσεις. Αν θέλεις να ξαναδείς το άτομο με το οποίο μοιράστηκες μια καυτή βραδιά, απλά πες το. Αν από την άλλη πλευρά, διακρίνεις ότι το άλλο άτομο θέλει να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω ενώ εσύ όχι, ξεκαθάρισε τα πράγματα από την αρχή.

Σκέψου την ασφάλειά σου, ενημερώνοντας κάποιον κοντινό σου για το πού θα είσαι ή πότε θα συναντήσεις τον άλλον, όταν είναι εντελώς άγνωστος.

Για να μην αισθανθείς αμήχανα το επόμενο πρωί – αν συμφωνηθεί ότι θα κοιμηθείς εκεί – ξεκαθάρισε ότι έχεις ένα πρωινό ραντεβού. Αν πάλι δεις ότι το πράγμα κυλάει και ο άλλος είναι διατεθειμένος να σου φτιάξει βασιλικό πρωινό, πες απλά ότι ακυρώθηκε το ραντεβού.

Αν κατά τη διάρκεια του one night stand – ή του πρωινού – αποφασίσεις ότι θέλεις να ξαναδείς τον άλλον, ή ότι βρήκες τον έρωτα της ζωής σου, μην πέσεις με τα μούτρα. Η μια και μοναδική κίνηση με την οποία θα το δείξεις είναι να αφήσεις το τηλέφωνό σου.

Αν ο άλλος δεν επικοινωνήσει παρόλο που δεν ήταν αρνητικό στο να ξαναβρεθείτε, μην το πάρεις προσωπικά. Πιθανόν να του συμβαίνει το πιο κουλό πράγμα του κόσμου, ή μπορεί τελικά να το μετάνιωσε για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με εσένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα