Χωρισμός «βόμβα». Έλληνας πρωταγωνιστής χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια γάμου (video)

Ο γνωστός πρωταγωνιστής χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και δέκα χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello το ζευγάρι χώρισε εδώ και λίγους μήνες και δεν το πήρε είδηση κανείς.

Ο ηθοποιός είχε βρει την ευτυχία στο πρόσωπο της όμορφης Μαρίας Λύκου και ο χωρισμός τους έπεσε σαν «βόμβα». Ο λόγος για τον Παύλο Χαϊκάλη που πλέον είναι ξανά ελεύθερος.

«Έχασα κομμάτια στην ζωή μου γιατί κάποια στιγμή έπεσα κι εγώ στο κόσμο της ύλης, έπεσα στις αδυναμίες της σάρκας, έπεσα στις δυσκολίες στον αγώνα. Όμως μέσα μου υπήρχε αυτός ο σπινθήρας, αυτή η

φλόγα από πιτσιρικάς στο χωριό μου ήμουν μέσα στην εκκλησία και μου άρεσε πάρα πολύ η μεγάλη εβδομάδα, ήμουν και παπαδοπαίδι και θυμάμαι έκανα ερωτήσεις που δεν μπορούσε ο παππάς να μου απαντήσει. Έβλεπα ότι η εκκλησία είχε πολλές αντιφάσεις. Έβλεπα από κάποια στιγμή και έπειτα ότι τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και από εκεί άρχισα να ψάχνομαι γενικότερα. Ήταν ένα έμφυτο κλικ δεν ήταν κάτι που έγινε ήταν αυτό που υπήρχε.

Προφανώς γιατί σε κάθε άνθρωπο υπάρχει ένας σπινθήρας και άρχισα και έψαχνα και όταν άρχισα να συνειδητοποιώ και να ενώνω τα παζλ αισθάνθηκα τέτοια ευτυχία και αυτό μου έχει δώσει μια άλλη διάσταση και έχω γίνει πιο κλειστός άνθρωπος. Δεν είναι κάποια πράγματα που μπορείς να μοιραστείς ούτε προς ευρεία κατανάλωση ούτε για να κάνεις επίδειξη γνώσης. Το ευαγγέλιο και ο Χριστός λέει «αναζητήστε την αλήθεια και αυτή θα σε ελευθερώσει». Πολλές φορές έχω κάνει συζητήσεις και δεν μπορούν να μου απαντήσουν στην ερώτηση. «Η εκκλησία ξέρει ή δεν ξέρει» αν ξέρει και δεν το λέει είναι λάθος, εάν δεν ξέρει είναι τρεις φορές έγκλημα αυτό που γίνεται. Είμαι θρησκευόμενο άτομο όπως ο Καζαντζάκης. Ένα συγκλονιστικό άτομο που πέρασε από αυτή την χώρα αφορίστηκε και τον πέταξε», είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε παλιότερή του συνέντευξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα