Προσλήψεις εννέα φυλάκων στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή

Η Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη αναγκών φύλαξης της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων που εδρεύει στην Καλλιθέα του Νομού Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά Υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

9 ΥΕ Προσωπικού Φύλαξης

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο αςεπ ΣΟΧ.9 και να την υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς

πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεγνών και Επαγγελμάτων, Θεσσαλονίκης 151 Τ.Κ. 17610, Καλλιθέα, Αττική, απευθύνοντάς την στο Πρωτόκολλο της Σγολής, (αριθμός 122Α Ισόγειο), υπόψη κας Μιχαηλίδου Ηλ., τηλ. επικοινωνίας: 2104857704. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα