Χωρίς νέα στοιχεία συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του ενεχυροδανειστή, Γιώργου Κοτσιλίδη

Η δίκη για την άγρια δολοφονία του 30χρονου ενεχυροδανειστή, Γιώργου Κοτσιλίδη, στο σπίτι του στη Δάφνη, τον Απρίλιο του 2014, στην οποία έπαιξε κεντρικό ρόλο η 27χρονη, Αλεξάνδρα Σταματάκη, που είχε προσεγγίσει το θύμα μέσω του Facebook με σκοπό τη ληστεία, συνεχίστηκε ενώπιον του δευτεροβάθμιου κακουργιοδικείου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο ενώπιον του μικτού ορκωτού εφετείου, οπότε και είχαν καταθέσει οι συγγενείς του 30χρονου.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, η

27χρονη φέρεται να αντάλλασσε ερωτικά μηνύματα με το θύμα από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κλείνοντας τελικά μαζί του ραντεβού στο σπίτι του. Εκεί πήγαν και οι τρεις συγκατηγορούμενοι της Σταματάκη, οι οποίοι δολοφόνησαν τον Κοτσιλίδη και πήραν από το διαμέρισμα 139.000 ευρώ καθώς και χρυσαφικά βάρους δύο κιλών.

Μαζί με την 27χρονη, δικάζονται οι Γεώργιος Μάρκου, Δημήτριος Θεοδώρου και Κων. Αραπάκης.

Σε πρώτο βαθμό η νεαρή κατηγορουμένη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 22 ετών ενώ οι συγκατηγορούμενοι της σε ισόβια και 12 χρόνια κάθειρξη ο καθένας.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε, όταν οι γονείς και η αδελφή του νεαρού άνδρα τον είχαν βρει ημίγυμνο, φιμωμένο και δεμένο με μονωτική ταινία στο λαιμό, τα χέρια και τα πόδια του μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη.

Στην σημερινή διαδικασία, κατέθεσαν συγγενείς των κατηγορουμένων οι οποίοι δεν μπόρεσαν να διαφωτίσουν το δικαστήριο για το ρόλο που είχε ο καθένας στην δολοφονία, καθώς οι ίδιοι οι δράστες επιρρίπτουν ο ένας στον άλλον την ευθύνη για το τέλος του 30χρονου, αποδεχόμενοι μόνο την πρόθεση τους να τον ληστέψουν.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα