Χάζεψαν… στη Γουέστ Χαμ με τον «γίγαντα» Μουρεσάν – Πήρε άριστα και στο ποδόσφαιρο ο Χεζόνια

Την Πέμπτη (17/1) έγινε το «NBA London Game 2019» και αυτό το ματς δεν… έστειλε στην αγγλική πρωτεύουσα μόνο τους Ουίζαρντς και τους Νικς, αλλά και τον Γκιόργκε Μουρεσάν.

Ο 48χρονος ρουμάνος πρώην παίκτης επισκέφτηκε, μάλιστα, το αθλητικό κέντρο της Γουέστ Χαμ, με τους παίκτες των «σφυριών» και τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να… χαζεύουν, αλλά και να… φοβούνται. Βλέπετε έχει ύψος 231 εκατοστά. Ο Γκιόργκε Μουρεσάν παραμένει (μαζί με τον Μανούτ Μπολ) ο ψηλότερος NBAer

στα χρονικά κι η θητεία του στους Ουίζαρντς (1993-98).

Δείτε τον Γκιόργκε Μουρεσάν στο αθλητικό κέντρο της Γουέστ Χαμ, στην οποία ο ψηλότερος παίκτης της ομάδας δεν ξεπερνά τα 1,93μ. (Άντι Κάρολ):

Gheorghe Mureșan, o jogador mais alto de sempre a jogar na NBA (2,31m) foi assistir ao treino do West Ham United pic.twitter.com/TJfOS0TPyO

— Conferência de Imprensa (@conferenciapt) 17 Ιανουαρίου 2019

Ah ben tiens Gheorghe MURESAN ! pic.twitter.com/HEhhxYKmMi

— NBAers (@nbaers82) 17 Ιανουαρίου 2019

Ο Μάριο Χεζόνια των Νικς έκανε… τσαλίμια με τους Νταβίντ Λουίζ και Ζιρού της Τσέλσι και δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει στους «μπλε» του Λονδίνου πως το… κατέχει το τόπι. Ο 23χρονος κροάτης σμολ φόργουορντ προκάλεσε τον βραζιλιάνο αμυντικό και τον γάλλο επιθετικό σε μονομαχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα