Πολάκης σε Μητσοτάκη: Όσες εφόδους κι αν κάνεις, μόνο ρεζιλεύεσαι

Το βράδυ της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε «έφοδο» στο νοσοκομείο «Αττικόν», για να διαπιστώσει τη «δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού».

Την Παρασκευή ο Παύλος Πολάκης του απάντησε… καταλλήλως, με ένα μακροσκελές δελτίο τύπου στο οποίο απαριθμεί με νούμερα και στοιχεία όλα όσα έχει κάνει το υπουργείο Υγείας στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

«Όσα νοσοκομεία και να επισκεφτείς,

μόνο πως καταφέρνεις να ρεζιλευτείς», έγραψε αρχικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, και συνέχισε: Λες και δεν ξέρουμε όσοι μιλάμε ελληνικά (και όχι μόνο) σε αυτή τη χώρα ότι ο νέος σωτήρας (από τζάκι που διαχρονικά παράγει σωτήρες) που έρχεται να απαλλάξει το δημόσιο σύστημα Υγείας από τους καταστροφείς του, τον Πολάκη και τον Τσίπρα, συμμετείχε ως υπουργός στην κυβέρνηση που κρατούσε για χρόνια μέσα στην κρίση αποκλεισμένους από τη δημόσια περίθαλψη 2.000.000 ανασφάλιστους.

«Όσες «εφόδους» και να κάνει ο Κ. Μητσοτάκης στα δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, δεν θα μπορέσει να κρύψει την ταραχή που τον διακατέχει για τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας, ακόμα και τις πιο πρόσφατες της Τετάρτης 16-1-2019 που η ελληνική Βουλή ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Από τη μεριά μας, μόνο «συμπάθεια» μπορούμε να νιώσουμε για έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης που, παρά τις άοκνες προσπάθειές του, δεν του «βγαίνει» τίποτα από τότε που ανέλαβε αρχηγός στο κόμμα του», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολάκης, Μητσοτάκη, Όσες,polakis, mitsotaki, oses