Χαρδαλιάς: Διπλαδιάζεται το πρόστιμο και ο κωδικός «Β4» θα ελέγχεται αυστηρά (video)

Αυστηροποίηση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας ανακοίνωσε την Πέμπτη 16 Απριλίου ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ.Χαρδαλιάς είπε πως από  Μ. Σάββατο 18 Απριλίου στις 9 το βράδυ και έως τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου διπλασιάζεται το πρόστιμο, από τα 150 στα 300 ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή θα αφαιρούνται από τους παραβάτες και οι πινακίδες.

Την ίδια στιγμή, ο κωδικός Β4 (δηλαδή βοήθεια στο σπίτι) θα ελέγχεται σαρωτικά σε όλη την χώρα ενώ για όσους είναι

σε αυτοκίνητο θα τιμωρείται με 150 ευρώ και ο συνοδηγός και θα αφαιρούνται πινακίδες.

Επανέλαβε ότι θα είναι κλειστές οι εκκλησίες για τους πιστούς, όπως και τα κοιμητήρια.

Ο 1 στους 10 που είναι απείθαρχος μας αναγκάζει να κάνουμε ισχυρότερα τα μέτρα

«Η πρωτόγνωρη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε έχει αλλάξει τα πάντα γύρω μας, έχει επηρεάσει τον τρόπο που βιώνουμε αυτές τις άγιες ημέρες», ανέφερε.

Επικαλούμενος σχετικές μετρήσεις, σημείωσε πως οι 9 στους 10 συμπολίτες μας δηλώνουν ότι θα γιορτάσουν με βάση τους κανόνες που επιβάλουν οι συνθήκες, θα ακολουθήσουν τις οδηγίες και εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του. Επισήμανε ότι αποδεικνύουν ότι η αγάπη τους προς την πατρίδα, τον συνάνθρωπο είναι πραγματική.

«Όμως ο 1 στους 10 που είναι απείθαρχος μας αναγκάζει να κάνουμε ισχυρότερα τα μέτρα».

«Όλα μεν πάνε καλά, όμως είναι σημαντικό να συνεχίσουμε, χωρίς εξαιρέσεις, την προσπάθεια», επισήμανε και προσέθεσε ότι η διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων είναι ηλεκτρονική, άρα δεν χρειάζεται οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας να μετακινούνται.

Πηγή: Χαρδαλιάς: Διπλαδιάζεται το πρόστιμο και ο κωδικός «Β4» θα ελέγχεται αυστηρά (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα