Χαμός με Αναστόπουλο και Μίνο στην «Αθλητική Κυριακή» για τον ΠΑΟΚ και το… ζιβάγκο (video)

O προπονητής και πρώην σπουδαίος άσος του Ολυμπιακού Νίκος Αναστόπουλος ήταν προσκεκλημένος στην «Αθλητική Κυριακή» (ΕΡΤ) και το θερμόμετρο… χτύπησε κόκκινο όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Μίνο.

Ο ρεπόρτερ της Δημόσιας Τηλεόρασης σε θέματα του ΠΑΟΚ κάτι είπε στον «μουστάκια» για το ντύσιμό του και το… ζιβάγκο, που κυριαρχούσε προηγούμενες δεκαετίες και ο Νίκος Αναστόπουλος του έκανε ερώτηση για το…

ιδιοκτησιακό της Ξάνθης, μετά τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, μετά και την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΕΑ για τη «σχέση» των πρωταθλητών και της θρακιώτικης ομάδας.

Ο νυν τεχνικός ρώτησε τον δημοσιογράφο: «Θα πεις κάτι για όσα ακούγονται γύρω από το ΠΑΟΚ – Ξάνθη; Γιατί δεν βγήκε ακόμη η απόφαση για το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης;.

Να μας πουν για ΠΑΟΚ και Ξάνθη άμεσα. Δεν υπάρχει παγκοσμίως μια ομάδα να παίρνει το βοηθητικό της άλλης. Θα πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα… Δε γίνεται να έρθουν τα πλέι οφ με αυτή την κατάσταση. Για το καλό του ποδοσφαίρου θα πρέπει να βρεθεί λύση».

«Θα τα βρουν οι αρμόδιες αρχές που ερευνούν το θέμα», είπε ο Γιώργος Μίνος, με τους παρουσιαστές να προσπαθούν να… ισορροπήσουν την κατάσταση, λέγοντας πως η καταγγελία έγινε και υπάρχουν τα αρμόδια όργανα που θα αποφασίσουν.

Πηγή: Χαμός με Αναστόπουλο και Μίνο στην «Αθλητική Κυριακή» για τον ΠΑΟΚ και το… ζιβάγκο (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα