Μπλεξίματα και για τον Μπέιλ με το ισπανικό δημόσιο – Καλείται να πληρώσει 337.000 ευρώ για εξαπάτηση (εικόνες)

Ακόμη ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, άνοιξε… λογαριασμούς με το υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας. Πρόκειται για τον Γκάρεθ Μπέιλ και η υπόθεση αφορά στα έσοδα που είχε από δικαιώματα εικόνας το 2013 μέσω μιας αγγλικής εταιρείας.

Όπως αναφέρει η «El Mundo», το υπουργείο Οικονομικών θεωρεί ότι ο παίκτης θα έπρεπε να είχε φορολογηθεί στην Ισπανία για τα έσοδα του κατά τη διάρκεια της εταιρικής χρήσης 2013, την χρονιά που πήγε (1η Σεπτεμβρίου) στην Ρεάλ Μαδρίτης από την Τότεναμ.

#Exclusiva Hacienda sanciona a la última gran estrella del

Real Madrid que se había librado de la gran redada fiscal. Actúa contra Gareth Bale por defraudar impuestos con sus derechos de imagen mediante una sociedad inglesa. Todos los detalles, ya en EL MUNDO. pic.twitter.com/k3pPlzJMvt

— Esteban Urreiztieta (@eurreiztieta) 24 Οκτωβρίου 2018

Η υπηρεσία φορολογίας εκτιμά ότι ο Μπέιλ διέπραξε φορολογική απάτη ύψους 200.000 ευρώ, που με το πρόστιμο 100.000 ευρώ και τους τόκους 37.000 ευρώ, φτάνει συνολικά στα 337.000 ευρώ. Κατά το έτος αυτό, ο Μπέιλ δεν θεωρείται, πάντως, φορολογικός κάτοικος στην Ισπανία, αφού θα έπρεπε να είχε διαμείνει τουλάχιστον 183 ημέρες στην ισπανική επικράτεια, κάτι που δεν συνέβη.

Inte den förste direkt. Real Madrid kanske borde byta skattejurist…

Keywords
Τυχαία Θέματα