Μπαλί: Σώθηκε Βρετανός που έμεινε παγιδευμένος για έξι ημέρες σε δεξαμενή νερού

Ένας Βρετανός, ο οποίος πέρασε έξι ημέρες εγκλωβισμένος μέσα σε μια τσιμεντένια δεξαμενή νερού βάθους τεσσάρων μέτρων, όπου έπεσε καθώς τον κυνηγούσε ένας σκύλος στο τουριστικό θέρετρο της Ινδονησίας, Μπαλί, διασώθηκε το Σάββατο (06/06), όπως ανακοίνωσαν την Κυριακή (07/06) οι Αρχές.

A British man, 29-year-old Jacob Roberts, who spent six days trapped in a well after being chased by a dog

has been rescued on the Indonesian resort island of Bali, authorities said Sunday. #doggo #Bali #DogBites

— Daily Tribune (@tribunephl) June 7, 2020

Μια ομάδα διασωστών κατάφερε να απεγκλωβίσει τον 29χρονο Τζέικομπ Ρόμπερτς αφού ειδοποιήθηκε από έναν αγρότη. «Ένας ντόπιος, ο οποίος πήγαινε να ταΐσει τις αγελάδες του, άκουσε τις εκκλήσεις του Τζέικομπ για βοήθεια», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ο επικεφαλής έρευνας και διάσωσης της περιοχής Γκέντε Νταρμάντα.

Ο Ρόμπερτς έσπασε το πόδι του όταν σκόνταψε και έπεσε στην σχεδόν άδεια δεξαμενή. Όπως είπε στις αρχές προσπαθούσε να ξεφύγει από έναν σκύλο που τον κατεδίωκε μέσα στο χωριό. «Φαινόταν αδύνατος και είχε τραυματιστεί», είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Νότιας Κούτα Γιουσάκ Αγουστίνους Σουάι μετά την διάσωσή του. Η αστυνομία τον μετέφερε για νοσηλεία σε ένα γειτονικό νοσοκομείο.

A man spent days trapped in a well after being chased by a dog in Bali. Tell us your Bali dog stories…#balidog #chase #well #Bali #trapped #Englishman https://t.co/xE66vsr3Bq pic.twitter.com/c7wmsOHbSI

— Indonesia Expat (@Indonesia_Expat) June 7, 2020

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Keywords
Τυχαία Θέματα