Μπαίνουν οι… βάσεις για σκέπαστρο στην «Αγιά Σοφιά» – Πήραν… γεύση Πατούλης και Βούρος (video)

Τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» προχωρούν με γοργό ρυθμό και την Πέμπτη (04/07) πήραν… γεύση ο Γιώργος Πατούλης και ο Γιάννης Βούρος. Για πρώτη φορά από την έναρξη της προσπάθειας της για ανέγερση του νέου της γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει, άλλωστε, τη στήριξη τόσο της Περιφέρειας Αττικής, όσο και του Δήμου της πόλης.

Γιώργος Πατούλης και Γιάννης Βούρος πήγαν

στο εργοτάξιο της ΑΕΚ και τόνισαν πως βρίσκονται στο πλευρό της Ένωσης. Οι δυο τους από 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους σε Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, αντίστοιχα.

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, ξεναγήθηκαν στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ και άκουσαν τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλο, να τους εξηγεί τα πάντα για την πορεία των έργων και το πόσο σημαντικό είναι να προχωρήσουν τα συνοδά έργα (υπογειοποίηση και εργασίες περιμετρικά).

Σημειώνεται πως η νυν διοίκηση της περιφέρεια Αττικής και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ υπέγραψαν την Τρίτη (25/06) την προγραμματική σύμβαση των 20.000.000 ευρώ για το έργο της «Αγιάς Σοφιάς» και η Ρένα Δούρου έκανε λόγο για ένα σπουδαίο έργο για τον ελληνικό αθλητισμού.

O κ. Πατούλης, αλλά και ο κ. Βούρος δήλωσαν έτοιμοι να… κάνουν στην άκρη κάθε εμπόδιο, προκειμένου το γήπεδο της ΑΕΚ να είναι έτοιμο όσο γίνεται πιο σύντομα.

«Αναλαμβάνουμε 1η Σεπτέμβρη και θα υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις και τις αποφάσεις που έχουν παρθεί. Η σημερινή παρουσία σηματοδοτεί ότι δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα από τις υποσχέσεις της Περιφέρειας», ανέφερε ο νέος Περιφερειάρχης.

Από πλευράς της Ένωσης, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο αναπληρωτής διευθυντής της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ κ. Χρήστος Παπαδημητρίου, οι υπεύθυνοι της DIMAND με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο και οι υπεύθυνοι της κατασκευαστικής εταιρίας με επικεφαλής τον κ. Αλέξανδρο Μεταξά της Ερμώνασα καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος.

Ο κ. Πατούλης, όπως και ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος, ενημερώθηκαν για την πορεία των έργων και για τις δεσμεύσεις που έχει ήδη αναλάβει η Περιφέρεια και ο Δήμος.

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα