Άτυχος ο Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας – «Κύμα» συμπαράστασης και από φίλους της ΑΕΚ…

Εκτός δράσης στο υπόλοιπο της σεζόν, στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας στην Ισπανία, θα μείνει ο Σέρχιο Αραούχο, καθώς ο πρώην άσος της ΑΕΚ στάθηκε άτυχος, αποκομίζοντας πρόβλημα στους συνδέσμους στο δεξί του γόνατο, με αποτέλεσμα να παίξει ξανά μπάλα από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο αργεντινός επιθετικός της Λας Πάλμας τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα στη Ντεπορτίβο Λα

Κορούνια, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά θα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός πως υπάρχει «κύμα» συμπαράστασης στα προφίλ του στα social medeia και από φιλάθλους της Ένωσης.

Ο 27χρονος θα μείνει τουλάχιστον τρεις μήνες εκτός γηπέδων, κάτι που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν. Σε 19 συμμετοχές, φέτος, ο Αραούχο έχει στο ενεργητικό του τρία γκολ και δύο ασίστ με την ομάδα των Κανάριων Νήσων.

Οι φίλοι της ΑΕΚ δεν έχουν ξεχάσει τα όσα πρόσφερε στην ομάδα τους και τον θέλουν πίσω εν όψει της νέας σεζόν, με στόχο τη δημιουργία μιας πιο δυνατής ομάδας.

Araujo sufre un esguince de grado ll-lll del ligamento colateral externo de la rodilla derecha https://t.co/UUlNT3PHcI pic.twitter.com/n0KPtjepEW

— UD Las Palmas (@UDLP_Oficial) 11 Μαρτίου 2019

Sergio Araujo sera forfait au moins 2 mois suite à une entorse au genou droit #LigaFr #Liga123 @LasPalmasFrance https://t.co/0nx0X2zULZ

— Foot en Espagne (@FootEnEspagne) 12 Μαρτίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα