Αταμάν: Να κηρύξουμε πένθος και στην Τουρκία για τους Έλληνες – Μηνύματα στήριξης από Ερνανγκόμεθ και Χόρνετς (εικόνες)

Ο κόσμος στην Τουρκία είναι στο πλευρό της Ελλάδος και στηρίζει τη χώρα μας για την τραγωδία που μας έπληξε με τις φονικές πυρκαγιές. Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε, μάλιστα, το ελληνικό δράμα, μετά τα τραγικά γεγονότα στην Αττική και τόνισε πως οι Τούρκοι πρέπει να κηρύξουν πένθος, για να σταθούν στο πλευρό των γειτόνων τους.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές αναφέρθηκε στις φονικές πυρκαγιές της Αττικής και υπογράμμισε: «Το μέγεθος των πυρκαγιών των γειτόνων μας και το ανθρώπινο δράμα,

που άφησαν πίσω τους, μας κάνει να κηρύξουμε πένθος ως Τουρκία και να μοιραστούμε τον πόνο της Ελλάδας».

#Yunanistan komşumuzdaki yangının boyutları ve geride bıraktıkları tam bir insanlık dramı , Türk Devleti olarak bizde 1 günlük yas ilan edip ulusca tüm yünan halkının acısını paylaşalım.

— Ergin Ataman (@erginataman) 25 Ιουλίου 2018

Στην Τουρκία ο κόσμος με μηνύματα στέκεται στο πλευρό της χώρας μας. Το ίδιο συνέβη και με τον Τύπο στις αναφορές του την Τετάρτη (25/7), ενώ πολλές ομάδες της χώρας εξέδωσαν ανακοινώσεις στήριξης .

****
Η ελληνική τραγωδία μετά τις πυρκαγιές στην Αττική έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ των Σάρλοτ Χόρνετς θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός διεθνής σέντερ έγραψε πως στέλνει όλη τη στήριξή του στην Ελλάδα και χρησιμοποίησε το hashtag: «Προσευχόμαστε μαζί για την Ελλάδα». Η ομάδα του στο ΝΒΑ, οι Σάρλοτ Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν, έκαναν retweet το σχετικό «τιτίβισμα», θέλοντας και εκείνοι να δείξουν τη συμπαράστασή τους.

All my support

Keywords
Τυχαία Θέματα