ΠΑΟΚ: Προσευχόμαστε και παίζουμε για την Ελλάδα – Ελ Καντουρί: Οι σκέψεις μας στις οικογένειες στην Αθήνα (εικόνες – video)

O ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα και έκανε βήμα πρόκρισης απέναντι στη Βασιλεία, επικρατώντας των Ελβετών με 2-1 στο γήπεδο της Τούμπας για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και ο «Δικέφαλος» του Βορρά έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Προσευχόμαστε για την Ελλάδα, παίζουμε για την Ελλάδα», ανέφερε στο μήνυμα της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, για την

τραγωδία που συγκλόνισε όλο τον κόσμο, με τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική, με αποτέλεσμα να θρηνούμε πάνω από 80 νεκρούς.

Να θυμίσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ και οι παίκτες των δύο ομάδων φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσουν την μνήμη των νεκρών και να δείξουν το πένθος τους για τα όσα συνέβησαν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανάρτησε, μάλιστα, στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter, video με το ενός λεπτού σιγή στο γήπεδο της Τούμπας, συνοδεύοντας το με το δικό της σχόλιο.

Fuck neonazi paok hooligans

— Διογένης ο κλινικός (@kanekos69) 25 Ιουλίου 2018

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ αναφορικά με τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και στην Κινέτα. Συγκεκριμένα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου σχολίασε την νίκη της ομάδας του επί της Βασιλείας, ενώ εξέφρασε την θλίψη του για την τραγωδία των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μεγάλη νίκη, για τους εξαιρετικούς οπαδούς μας σε μια πολύ δύσκολη περίσταση για την Ελλάδα. Τώρα θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για την ρεβάνς. Οι σκέψεις μας πηγαίνουν στις οικογένειες στην Αθήνα».

Η σχετική δημοσίευση που έκανε ο άσος του «Δικεφάλου» του Βορρά:

Keywords
Τυχαία Θέματα