Αραούχο: Η ΑΕΚ με θέλει στα εγκαίνια της Αγιά – Σοφιάς

Ο Σέρχιο Αραούχο αποκάλυψε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας θα συνεχιστούν, προκειμένου ο αργεντίνος σταρ να γίνει… μόνιμος κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς έχει αποκτηθεί ως δανεικός.

Ο Αραούχο μίλησε επίσης για την «Αγιά Σοφιά» και την επιθυμία των ανθρώπων της Ένωσης να τον έχουν μαζί τους στα εγκαίνια του γηπέδου!

«Δεν

έχω ιδέα ποιες είναι οι προθέσεις της Λας Πάλμας. Μου είπαν από την ΑΕΚ ότι θέλουν να δουν αν μπορούν να με αγοράσουν για να συνδυαστεί η αγορά με τα εγκαίνια του νέου γηπέδου» είπε ο 25χρονος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Από την ΑΕΚ προσπάθησαν να βάλουν υποχρεωτική ρήτρα αγοράς μου το επόμενο καλοκαίρι. Μου είπαν ότι από τον Δεκέμβριο κιόλας θα αρχίσουν να ενοχλούν τη Λας Πάλμας για να δουν τις προθέσεις της. Μου είπαν να είμαι ήσυχος, διότι θα παλέψουν για να μείνω μαζί τους και την επόμενη σεζόν. Έχω συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας μέχρι το 2020 και θα είναι δύσκολο. Είναι αποφάσεις που πρέπει να λάβουν οι πρόεδροι. Θα δούμε. Έτσι κι αλλιώς, κι αυτό το καλοκαίρι επικοινώνησαν μαζί μου διάφορες ομάδες και τους απαντούσα ότι, αν έφευγα από τη Λας Πάλμας, ήθελα να πάω μόνο στην Ελλάδα».

Πράγματι η ΠΑΕ ΑΕΚ προσπάθησε να βάλει «εφικτή» ρήτρα στον δανεισμό του, όμως η υπόθεση «κόλλησε» στην αδιαλλαξία του προέδρου της Λας Πάλμας. Αυτό που ειπώθηκε τη στιγμή που η συμφωνία έπαιρνε την τελική μορφή της, ήταν ότι στη διάρκεια της σεζόν θα γίνουν κάποιες διαπραγματεύσεις για να βελτιωθούν οι όροι του δανεισμού.

Όμως δεν πρόκειται για κάτι δεδομένο, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που δεν αποτυπώθηκε στο χαρτί. Η Λας Πάλμας τυπικά δεν δεσμεύεται να μπει σε τέτοια διαδικασία, όμως η καλή σχέση που έχει δημιουργηθεί με την ΑΕΚ και η επιθυμία του Αραούχο ίσως αποτελούν καλούς λόγους για να επισπευσθούν οι διαδικασίες και η υπόθεση να τελειώσει νωρίς. Αυτό που απεύχονται άπαντες στην ΑΕΚ, είναι να ζήσουν ακόμα ένα καλοκαίρι περιμένοντας έως τις 31 Αυγούστου τον βασικό στράικερ της ομάδας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα