Αποσύρθηκε η καταγγελία για βιασμό εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο στις ΗΠΑ (video)

Μπορεί να… κοιμάται ήσυχος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς αποσύρθηκε η καταγγελία για σεξουαλική επίθεση και βιασμό εναντίον του στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με όσα ανέφερε το «Blooomberg».

Η απόσυρση της κατηγορίας κατατέθηκε τον περασμένο μήνα στο κρατικό δικαστήριο της Νεβάδα στο Λας Βέγκας, όπου δεν είναι, όμως, σαφές εάν η καταγγέλλουσα κατέληξε σε συμφωνία με τον πορτογάλο σούπερ σταρ.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, η αστυνομία του Λας Βέγκας αποφάσισε να ανοίξει εκ νέου μια έρευνα βιασμού που αφορά τον αστέρα της Γιουβέντους.

Το συμβάν χρονολογείται από τις 13 Ιουνίου 2009, όταν η Κάθριν Μαγιόργκα, τώρα 34 ετών δασκάλα, ανέφερε ότι είχε βιαστεί σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο «Palms» και το έφερε στη δημοσιότητα το περιοδικό «Der Spiegel». Κάνοντας γνωστές πολλές λεπτομέρειες, ενώ είχε εκδοθεί και ένταλμα λήψης DNA από τον «CR7».

La denuncia per stupro dell’ex modella Kathryn #Mayorga nei confronti di Cristiano #Ronaldo è stata ritirata dal tribunale del Nevada, ma sarà presentata alla Corte Federale https://t.co/An3ydEVB01

— Agenzia ANSA (@Agenzia_Ansa) 5 Ιουνίου 2019

Μια καταγγελία επικυρωμένη από νοσοκομειακές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το θύμα. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λας Βέγκας εξήγησε, ωστόσο, ότι από την καταγγελία απουσίαζε το όνομα του εικαζόμενου επιτιθέμενου. Η εκδοχή της Μαγιόρκα ήταν διαφορετική, εξηγώντας ότι ανέφερε το όνομα του CR7 στην αστυνομία λίγες εβδομάδες μετά το συμβάν. Με τη «Sun» να δημοσιεύει και αποκαλυπτικά πλάνα.

New footage has emerged of Cristiano Ronaldo dancing intimately with Kathryn Mayorga in a Las Vegas nightclub on the night she alleges he raped her.

The former teacher says she was attacked by the footballer at a hotel back in 2009 – a claim Ronaldo firmly denies. pic.twitter.com/XbKDHEwCfz

Channel 5 News (@5_News) 5 Οκτωβρίου 2018

Το 2010 η κοπέλα αποφάσισε να συνάψει εξωδικαστική συμφωνία με τον Ρονάλντο. Σε αντάλλαγμα για 375.000 δολάρια θα δεσμευόταν να διατηρεί τη σιωπή, αλλά τον Απρίλιο του 2017 η Κάθριν ανακάλυψε ότι η ιστορία της αποκαλύφθηκε από τα «Football Leaks».

Έτσι, αποφάσισε να ασκήσει αγωγή κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο, κατηγορώντας τον για «εξαναγκασμό, απάτη, την κατάχρηση εξουσίας σε βάρος ευάλωτων ατόμων, δυσφήμηση, παραβίαση συμφωνίας».

Ronaldo rape case has not been dropped, claims Kathryn Mayorga’s lawyer @Cristianohttps://t.co/Eqy5Tmg2Cc

— Irish Mirror Sport (@MirrorSportIE) 5 Ιουνίου 2019

Κατηγορίες για τις οποίες ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπερασπίστηκε πάντα τον εαυτό του: «Ανυπομονώ για την έκβαση οποιωνδήποτε ερευνών. Σθεναρά αρνούμαι τις κατηγορίες εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα απαράδεκτο έγκλημα που στρέφεται εναντίον σε ότι εγώ πιστεύω».

Τελικά κοπέλα που ισχυριζόταν πως την είχε βιάσει πριν από 10 χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο, φαίνεται πως απέσυρε την καταγγελία και η υπόθεση έκλεισε, ενώ ο «CR7» είχε να αντιμετωπίζει και άλλα παρόμοια περιστατικά με άλλες γυναίκες.

#DeportesPA Kathryn Mayorga retira demanda de violación contra Cristiano Ronaldo. #10deportivo https://t.co/bX9srYGsd6

— 10 Deportivo (@10deportivo) 5 Ιουνίου 2019

Ο διεθνής άσος αντιμετώπισε το ενδεχόμενο έκδοσης στις ΗΠΑ και γι’ αυτό τον λόγο η Γιουβέντους δεν πήρε μέρος το καλοκαίρι στους αγώνες που έγιναν στην Αμερική για το International Champions Cup.

SO: there is still a lawsuit against Cristiano Ronaldo alleging he sexually assaulted and sodomized Kathryn Mayorga on June 13, 2009. The suit alleges at least $200,000 in damages and penalties, but must wait until Ronaldo is formally served (which will happen) to move forward 7/ pic.twitter.com/PHUV6LHblX

— Ken Bensinger (@kenbensinger) 5 Ιουνίου 2019

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα