Απορρίφθηκε η καταγγελία του Παναθηναϊκού για Αγγελόπουλους και Ολυμπιακό

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο Ολυμπιακός απαλλάχθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή, σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας του Παναθηναϊκού Superfoods εναντίον τους για την ανακοίνωση κατά της ΕΟΚ και της ΚΕΔ.

Λίγες ώρες μετά το Game

2 των τελικών της Stoiximan.gr Basket League, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να απαλλάξει τους αδερφούς Αγγελόπουλους και την ΚΑΕ Ολυμπιακός, σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για την «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση εναντίον της ΕΟΚ και της ΚΕΔ.

Σε εκείνη την ανακοίνωση, ο Ολυμπιακός στάθηκε στο γεγονός πως οι τέσσερις διεθνείς διαιτητές (Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς, Παπαπέτρου) έμεναν εκτός ορισμών και τόνιζαν πως «η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Euroleague».

Παρά την καταγγελία από την πλευρά των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης, που έκανε λόγο για δυσφημιστική ανακοίνωση που υποκινεί σε πράξεις βίας, η αρμόδια αρχή του ΕΣΑΚΕ αθώωσε τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός καθώς και τον σύλλογο του Πειραιά.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

1) Απαλλάσονται οι κ.κ. Παναγιώτης και Γεώργιος Αγγελόπουλος για την από 13.02.2018 δήλωση – ανάρτησή στην ιστοσελίδα της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός (www.olympiacosbc.gr) και
2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για την ίδια ως άνω ανακοίνωση – ανάρτηση.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα