Τι έδειξε το πόρισμα της νεκροψίας για τον θάνατο του 37χρονου στις Σέρρες

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής ολοκλήρωσε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βασίλη Μελενικλή που βρέθηκε θαμμένος σε λάκκο στην αυλή των «φίλων» του στην Αλιστράτη Σερρών.

Ο θάνατος του 37χρονου οφείλεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα ενώ δεν εντοπίστηκε καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κιφνίδη.

Οπως ανέφερε ο Βασίλης Μελεκίνλής δεν έφερε καμία κάκωση και κανένα τραύμα, ούτε στο κεφάλι, ούτε στην κοιλιά ούτε πουθενά. Το μόνο

που παρατήρησε ο ιατροδικαστής από το περιεχόμενο του στομάχου του 37χρονου ήταν μία έντονη οσμή αλκοόλ και πιθανόν χαπιών και έτσι για να είναι σίγουρος, έχει λάβει δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, κάτι που ούτως ή άλλως θα έπραττε, που τα έχει αποστείλει σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης για να αναλυθούν. Αυτά βεβαίως αργούν πολύ για να βγουν, ωστόσο η εικόνα που έχει ο ιατροδικαστής μέχρι στιγμής, είναι πως ο 37χρονος πέθανε από οξύ πνευμονικό οίδημα συνεπεία κατάχρησης αλκοόλ και ενδεχομένως ναρκωτικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι λόγω του υγρού και ψυχρού περιβάλλοντος που είχε ταφεί η σορός του 37χρονου, συντηρήθηκε σε ικανό βαθμό και εμφάνιζε μόνο εικόνα σαπωνοποίησης ακριβώς εξαιτίας της παραμονής του στην υγρό, λασπώδες και ψυχρό περιβάλλον που είχε ταφεί.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και όλα όσα ισχυρίστηκαν προσαχθέντες αδερφοί στους αστυνομικούς, ότι δηλαδή δεν τον σκότωσαν με τα χέρια τους και πως απεβίωσε ύστερα από χρήση που έκαναν μαζί. Στη συνέχεια όπως ομολόγησαν, του αφαίρεσαν τα χρήματά του που γνώριζαν ότι είχε μαζί και τον έθαψαν σε ρηχό λάκκο στην αυλή του σπιτιού τους, ακολουθώντας έκτοτε μία καθημερινότητα, σαν μην είχε συμβεί τίποτα. Μπορεί λοιπόν να μην τον σκότωσαν με τα χέρια τους αλλά το έγκλημα της κλοπής και προσβολής του νεκρού παραμένει… Μαζί τους έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια Δράμας και η μητέρα τους.

Να σημειωθεί πάντως, πως η έρευνα και οι ανακρίσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και με το πέρας της διαδικασίας αναμένεται επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές της Δράμας. Στην κατοχή των προσαχθέντων έχει βρεθεί και μικροποσότητα ναρκωτικών. Με το πέρας και της νεκροψίας-νεκροτομής, που ολοκληρώθηκε, αναμένεται να στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο σε βάρος τους και να σχηματιστεί σχετική δικογραφία.

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση του 37χρονου Βασίλη – Βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση για τον 37χρονο Βασίλη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Δράμα τον περασμένο Απρίλιο, καθώς το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε θαμμένο σε αυλή σπιτιού στην περιοχή των Σερρών.

Για σχεδόν δύο μήνες οι οικείοι του τον αναζητούσαν αλλά η κατάληξη ήταν αποκαρδιωτική. Ο νεαρός άνδρας ζούσε μαζί με τη γιαγιά του στη Δράμα, είχε εξαφανιστεί την Μεγάλη Τρίτη και είχε μαζί του 2.000 ευρώ, που είχε πάρει από την γιαγιά του για να πληρώσει τα έξοδα μιας προγραμματισμένης επέμβασης. Υπενθυμίζεται πως έφυγε με ταξί αλλά δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα