Απολαυστικοί Ρονάλντο και Ροναλντίνιο σε σπάνια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη (video)

Ρονάλντο και Ροναλντίνιο βρέθηκαν μαζί στο στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής και μας χάρισαν απολαυστικές ατάκες.Απάντησαν από το ποιος έχει πετύχει το καλύτερο γκολ μέχρι ποιος έκανε τα καλύτερα πάρτι.

Μαγευτικές ντρίμπλες, αυθεντικό ταλέντο, πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Ρονάλντο και ο Ροναλντίνιο

κάθισαν μαζί στο στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής, «Esporte Espetacular», της TV Globo και χάρισαν απολαυστικές ατάκες στο πλαίσιο της σπάνιας κοινής τους συνέντευξης.

Από το ποιος θα ταίριαζε καλύτερα στην τωρινή εθνική Βραζιλίας και το καλύτερο γκολ που πέτυχαν στην καριέρα τους, μέχρι το πότε θα ανακοινώσει ο «Ρόνι» το οριστικό του «αντίο» από τη δράση και το ποιος εκ των δύο διοργάνωνε τα καλύτερα πάρτι. Τελικά, θα τους ξεπεράσει ο Νεϊμάρ και ποια ήταν η συμβουλή που έδωσε ο Ρονάλντο στον Ροναλντίνιο;

Θα τους ξεπεράσει ο Νεϊμάρ;

Ρονάλντο: «Ποια είναι τα κριτήρια της σύγκρισης; Αυτή η ερώτηση είναι δύσκολη. Αλλά, ο Νεϊμάρ παίζει και ξέρει…»

Ροναλντίνιο: «Ο Νεϊμάρ είναι το σημείο αναφοράς της εθνικής Βραζιλίας. Είναι όμορφο να τον βλέπεις να παίζει, σε όλους τους Βραζιλιάνους αρέσει να τον βλέπουν γιατί έχει αυτό που τους αρέσει. Ντρίμπλα, θάρρος, όλα όσα χρειάζεται η Βραζιλία. Αυτός είναι η απάντηση στην ερώτηση που υπήρχε στη Βραζιλία εδώ και καιρό».

Η συμβουλή που έδωσε ο Ρονάλντο στον Ροναλντίνιο

Ρονάλντο: «Όταν έφθασε στην εθνική, εγώ είχα περάσει αυτό που περνούσε αυτός. Όλη αυτή την πίεση. Του είπα: «χαλάρωσε, παίξε όπως ξέρεις».

Γιατί ο κόσμος αγαπά τόσο τον Ροναλντίνιο;

Ρονάλντο: «Αυτό εξαρτάται πολύ από τους οπαδούς. Παίζουμε, γιατί μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Επίσης, γιατί αρέσει στον κόσμο. Οι οπαδοί είναι το «καύσιμό» μας. Ξέρω πόσο σημαντικές είναι οι προπονήσεις, αλλά η… βενζίνη μου ήταν οι οπαδοί που με αγαπούσαν και περίμεναν κάτι από εμένα. Ο κόσμος ταυτίστηκε μαζί μας. Αποτελούσαμε έμπνευση για πολλούς. Όπως εμείς ξεκινήσαμε από το τίποτα και θριαμβεύσαμε, μπορούσαν κι εκείνοι (οι οπαδοί)».

Ροναλντίνιο: «Είχαμε την τύχη να κάνουμε αυτό που αρέσει περισσότερο στους Βραζιλιάνους, να παίζουμε ποδόσφαιρο. Και το κάναμε καλά (γέλια). Παίξαμε με τον τρόπο που αρέσει στους Βραζιλιάνους. Με ντρίμπλα, με γκολ. Εγώ και ο Ρονάλντο είχαμε την τύχη να έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικά».

Πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Ροναλντίνιο;

Ροναλντίνιο: «Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου. Ταξιδεύω πολύ, έχω χρόνο για τα μουσικά μου πρότζεκτς, κάνω πολλά πράγματα. Είναι δύσκολο να επιστρέψω στη ρουτίνα. Ακόμη έχω όνειρα και στόχους για να προπονούμαι με ένταση, αλλά ο κόσμος δεν έχει υπομονή. Δεν μπορώ να πω ακόμη πότε θα αποσυρθώ από τη δράση, γιατί αύριο μπορεί να έρθει μια καλή πρόταση».

Ποιος θα ταίριαζε καλύτερα σε αυτήν την Εθνική Βραζιλίας;

Ρονάλντο: «Εάν δεν ήμουν σε αυτήν την κατάσταση, θα ήμουν εκεί…»

Ροναλντίνιο: «Μοιάζει να έχει έλλειψη στο γκολ».

Ποιος ήταν καλύτερος στη θητεία του στην Μπαρτσελόνα;

Ρονάλντο: «Α, ο Ροναλντίνιο ήταν για περισσότερο χρόνο»

Ροναλντίνιο: «Και οι δύο τα πήγαμε καλά»

Ποιος είχε την περισσότερη επιρροή;

Ρονάλντο: «Και οι δύο είχαμε επιρροή μεγάλη»

Ροναλντίνιο: «Σε θέμα ιεραρχίας, πάντα σέβεσαι τον μεγαλύτερο»

Ποιος έκανε τα καλύτερα πάρτι;

Ρονάλντο: «Εγώ»

Ροναλντίνιο: «Αυτός»

Ποιο ήταν το καλύτερο γκολ; Του Ρονάλντο απέναντι στην Κομποστέλα ή του Ροναλντίνιο απέναντι στη Ρεάλ;

Ρονάλντο: «Ξέρω ποιο πόνεσε περισσότερο, ήμουν στο «Bernabeu» εκείνη την ημέρα που σκόραρε ο Ροναλντίνιο. Αλλά, προτιμώ το δικό μου, ήταν το καλύτερο στην καριέρα μου».

Ροναλντίνιο: «Όπου και να πάω με ρωτούν γι’ αυτό το γκολ. Διαλέγω το δικό μου».

Πηγή: Sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα