Αποκαλύψεων… συνέχεια: Το μήνυμα που έλαβε η Δώρα και οι νέες δηλώσεις πατέρα, δικηγόρου

«Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο»«Λάθος οι δηλώσεις περί λίστας Λαγκάρντ. Δεν έπρεπε ο πατέρας να βγει στα κανάλια», δήλωσε ο δικηγόρος του πατέραΖέμπερης: Όποιος είδε κάτι να το πει. Το πατρικό ένστικτο πάει στη δουλειά της

Επιμέλεια: Αποστόλης Κρέτσης

Νέα στοιχεία αλλά και αποκαλύψεις βλέπουν ημέρα με την ημέρα το φως της δημοσιότητας, την ώρα που μονοπωλούν την επικαιρότητα οι δηλώσεις από το περιβάλλον της οικογένειας Ζέμπερη, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της άτυχης Δώρας.

Αναλυτικότερα,

μία συγγενής της Δώρας Ζέμπερη, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αποκάλυψε πως μόλις τρεις ημέρες πριν από το τραγικό συμβάν, η άτυχη 32χρονη έλαβε ένα μήνυμα, το οποίο την καλούσε να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο:

«Την προηγούμενη Κυριακή μιλάγαμε. Την Τετάρτη έγινε το μοιραίο. Είχαμε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα μου πέταξε ‘πήρα και ένα μήνυμα, μην ξαναπάς στο νεκροταφείο’», αποκάλυψε η εν λόγω συγγενής, προσθέτοντας πως οι δυο τους δεν συζήτησαν περαιτέρω το μήνυμα.

«Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να το έχουμε αναλύσει… Δεν μου το είπε με φόβο, ότι ‘φοβάμαι γιατί μου στέλνουν αυτό το μήνυμα’ και πιστεύω ότι αν ήταν απειλητικό θα είχε πιο πολλές λέξεις, δεν θα έλεγε μόνο ‘μην ξαναπάς στο νεκροταφείο’. Αυτή τη φράση μου είπε μόνο. Η Δώρα ήταν πολύ ήσυχη, δηλαδή δεν δημιουργούσε φασαρίες», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Ορισμένες άγνωστες πτυχές και λεπτομέρειες εξομολογήθηκε επίσης και ένας συνάδελφος του πρώην συντρόφου της Δώρας Ζέμπερη, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «μέχρι δύο ημέρες πριν από το τραγικό γεγονός της δολοφονίας, του είχε στείλει 160 μηνύματα».

Δείτε επίσης: Τι εξομολογήθηκε στενός φίλος του πρώην συντρόφου της Δώρας Ζέμπερη

Δικηγόρος Κώστα Ζέμπερη: Λάθος οι δηλώσεις περί λίστας Λαγκάρντ. Δεν έπρεπε ο πατέρας να βγει στα κανάλια

Παράλληλα, ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ερωτώμενος για δηλώσεις του Κώστα Ζέμπερη, τόνισε πως «είπε την αλήθεια», ενώ χαρακτήρισε ως «λάθος» τα περί λίστας Λαγκάρντ.

«Είχε να μιλήσει με την κόρη του εννέα μήνες», είπε ο δικηγόρος του κ. Ζέμπερη, προσθέτοντας ορισμένες λεπτομέρειες για μια συνάντηση του πελάτη του με τη Δώρα, παρουσία του αδερφού της. Στη συνάντηση αυτή, η Δώρα Ζέμπρη είπε στον πατέρα της ότι είχε προβλήματα με τη δουλειά, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος.

Σχετικά με δηλώσεις του κ. Ζέμπερη, ο δικηγόρος του δήλωσε «εναντιωμένος»: «Δεν πρέπει να λύσουν τα οικογενειακά τους προβλήματα στα κανάλια», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Ο πατέρας με αυτές του τις δηλώσεις μπήκε στο κάδρο των υπόπτων και δημιούργησε υπόνοιες κατά του εαυτού του […] Μόνος του πήγε και είπε ότι πέρασε από εκεί το σημείο. Δυστυχώς το είπε στα κανάλια και μετά κατέθεσε στην αστυνομία».

«Είναι περίεργο το ότι μιλάμε για 14 μαχαιριές», δήλωσε στη συνέχεια ο δικηγόρος, ενώ σχετικά με το ασφαλιστήριο ζωής της άτυχης Δώρας τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι σχετικό.

Δείτε επίσης: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ζέμπερη – Η ασφάλεια ζωής και το άλλοθι του πατέρα

Τέλος, ο κ. Λύτρας διέψευσε πως ο Κώστας Ζέμπερης ζητούσε χρήματα από την κόρη του ή η Δώρα αποπλήρωνε δάνειά του: «Όχι, ο πατέρας είχε πάρει ένα δάνειο προ 20ετίας για ένα σπίτι στο Γαλάτσι και η κόρη του για ένα άλλο σπίτι κοντά στη σχολή Ευελπίδων».

Κώστας Ζέμπερης: Όποιος είδε κάτι να το πει. Το πατρικό ένστικτο πάει στη δουλειά της

Την ίδια στιγμή ο Κώστας Ζέμπερης με νέες δηλώσεις του έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει το ο,τιδήποτε, να βοηθήσει στις έρευνες των αστυνομικών αρχών για την εξιχνίαση της δολοφονίας της κόρης του, υπογραμμίζοντας πως αν ο δράστης βρεθεί, ορκίστηκε να τον σκοτώσει.

«Τους παρακαλάω, πέφτω στα πόδια τους, τους ικετεύω, γονατίζω μπροστά τους. Όποιος είδε κάτι να το πει και να μην φοβάται», δήλωσε χαρακτηριστικά στο κανάλι «Ε».

«Είμαι σαν λαβωμένο λιοντάρι, έχω να κοιμηθώ και να φάω μία εβδομάδα. Είμαι με ηρεμιστικά», ανέφερε ο πατέρας της Δώρας, επαναλαμβάνοντας πως το μυαλό του σχετικά με το ποιος τη σκότωσε πάει στη δουλειά της: «Το πατρικό ένστικτο πάει στη δουλειά της», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Τι να ασχοληθώ με σκουπίδια; Τους θεωρώ σκουπίδια», υπογράμμισε σχετικά με όσους τον κατηγόρησαν ελαφρά την καρδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα