Αποχαιρετισμός (;) Καμμένου στους αρχηγούς των γενικών επιτελείων στο Πεντάγωνο

Στο Πεντάγωνο συνεδρίασε το Συμβούλιο Άμυνας υπό τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο ΚαμμένοΟ υπουργός Άμυνας συνομίλησε με τους επικεφαλής των σωμάτων, δείχνοντας αποφασισμένος να αποχωρήσειΦέρεται να είπε στους συνομιλητές του ότι «θα πράξω αυτό που πρέπει»

«Αντίο» φαίνεται ότι είπε ο Πάνος Καμμένος σήμερα, Πέμπτη, στους αρχηγούς των γενικών επιτελείων, θέλοντας να ετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα που του επιφυλάσσει η αυριανή – πυκνή σε επικαιρότητα και εξελίξεις- ημέρα.

Ειδικότερα, το πρωί της

Πέμπτης στο Πεντάγωνο συνεδρίασε το Συμβούλιο Άμυνας υπό τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένου με τη συμμετοχή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη, του αρχηγού ΓΕΣ αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή, του αρχηγού ΓΕΑ αντιπτεράρχου Χρήστου Χριστοδούλου και του αρχηγού ΓΕΝ αντιναυάρχου Νικόλαου Τσούνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας λοιπόν ο Πάνος Καμμένος αποχαιρέτησε ανώτατους αξιωματικούς και στρατηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται από το ΥΠΕΘΑ, ο κ. Καμμένος αποχαιρέτησε τους στρατηγούς στο Πεντάγωνο, δείχνοντας καθαρά τι θα ακολουθήσει. Φέρεται, δε, να είπε σε συνομιλητές του, που τον ρώτησαν σχετικά με τις προθέσεις του, έναντι του κ. Τσίπρα πως «θα πράξω αυτό που πρέπει».

Keywords
Τυχαία Θέματα