Από θαύμα σώθηκαν δύο γαλλίδες τουρίστριες από τρομακτικό τροχαίο στην Ιεράπετρα

Ένα πραγματικά τρομακτικό τροχαίο το οποίο, ευτυχώς, δεν είχε ανθρώπινες απώλειες σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/07) λίγο έξω από την κοινότητα του Μύρτους στην Ιεράπετρα. Η μια από τις δύο ήταν, μάλιστα, εγκυμονούσα…

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι δύο γαλλίδες επισκέπτριες της περιοχής είχαν την τύχη με το μέρος τους αφού μετά από σφοδρή σύγκρουση στις προστατευτικές μπάρες, οι οποίες λίγο έλειψε να περάσουν μέσα από το ΙΧ, κατάφεραν να βγουν από το όχημα χωρίς σοβαρές συνέπειες.

Υπενθυμίζεται ότι η μια από τις δύο ήταν, μάλιστα, εγκυμονούσα και μεταφέρθηκε

στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας χωρίς πάντως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής (19/07) στην εθνική στο ύψος της Παπαναστασίου στο Ηράκλειο Κρήτης προκαλώντας ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «cretapost», όλα συνέβησαν, όταν ένας οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες αφού έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό τον μετέφεραν με ελαφρά τραύματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Το τροχαίο προκάλεσε κυκλοφοριακό… κομφούζιο με την ουρά να φτάνει χιλιόμετρα πίσω, μέχρι τη στιγμή που απομακρύνθηκε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο.

Πηγή: radiolasithi.gr/crtapost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα