Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε το ντέρμπι ανόδου Ασπρόπυργος – Καλαμάτα

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο παιχνίδι του Ασπρόπυργου με την Καλαμάτα για τον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (5-0), με συγκρούσεις σώμα με σώμα, ειδικά μετά τη λήξη του ματς. Τραυματίστηκε, μάλιστα, ένας αστυνομικός.

Στο παιχνίδι βρέθηκαν περίπου 5000 φίλοι της «μαύρης θύελλας» και τα επεισόδια ξεκίνησαν πριν από τη σέντρα. Με τους φιλοξενούμενους δείχνουν άγριες διαθέσεις και προκαλούν… μονομαχίες με τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Θάρρος» της Καλαμάτας και

το «tharrosnews.gr» οι συγκρούσεις γενικεύτηκαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Ασπροπύργου. Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί ξέσπασαν μετά τη συντριβή της ομάδας τους και τα έβαλαν με τους γηπεδούχους και την αστυνομία, πετώντας φωτοβολίδες, μπουκάλια, κομμάτια από τσιμέντο. Πολλοί φορούσαν μαύρες κουκούλες. Προσπάθησαν, μάλιστα, να ανοίξουν μια πόρτα, ώστε να μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας άνδρας των ΜΑΤ.

Να αναφέρουμε ότι οι οπαδοί της Καλαμάτας είχαν παράπονα από τις αστυνομικές δυνάμεις, υποστηρίζοντας ότι από την ώρα που εισήλθαν στις κερκίδες τους δεχόντουσαν πέτρες από οπαδούς των γηπεδούχων χωρίς να επεμβαίνει η αστυνομία. Στην κερκίδα των φιλοξενουμένων οι φίλαθλοι της Καλαμάτας προκάλεσαν, πάντως, σοβαρές ζημιές, σπάζοντας και καθίσματα.

Όπως είπαμε, η γηπεδούχος θριάμβευσε με 5-0 και έτσι να είναι το φαβορί για την άνοδο στη Football League, δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, αφού πέρασε μόνη 1η στον όμιλο.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

Δείτε και φωτογραφίες από το tharrosnews.gr:

Δείτε και στιγμιότυπα από τον αγώνα:

Μετά τον αγώνα ο Ασπρόπυργος… τρόλαρε την Καλαμάτα με την παρακάτω φωτογραφία στο Facebook:

Keywords
Τυχαία Θέματα