Απίστευτος Αντετοκούνμπο: Άγγιξε το triple double στην ισοπέδωση των Σανς από τους Μπακς με 129-108 (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τα μαγικά του στο NBA και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, όπως συνέβη και απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχασε για μία ασίστ το triple double. Μόνο που τούτη τη φορά οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε ισοπέδωτική νίκη επό των Φοίνιξ Σανς με 129-108.

Another near triple-double

from Giannis:

30 PTS | 19 REB | 9 AST | 1 BLK | 1 STL pic.twitter.com/7pp4LubfTE

— Milwaukee Bucks (@Bucks) February 2, 2020

Ο έλληνας σούπερ σταρ του NBA, που έδωσε Σόου wrestling και χτύπημα… κόμπρα πριν από το τζάμπολ, ήταν από άλλον… πλανήτη μέσα στο παρκέκ, καθώς πέτυχε 30 πόντους, είχε 19 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 9 ασίστ, και φυσικά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του που παραμένει με διαφορά ασφαλείας στην πρώτη θέση του NBA έχοντας ρεκόρ 43-7.

Ο «Greek Freak» πρόσθεσε στο ρεπερτόριό του ακόμη μία πληθωρική εμφάνιση, έχοντας 30 πόντους με 10/21 σουτ, κι επίσης ένα κλέψιμο και μία τάπα, ενώ ο Μίντλετον, ήταν αυτός που τον ακολούθησε με 25 πόντους. Και να σημειωθεί ότι είχε και εφτά χαμένες βολές.

“It’s not me it’s my teammates, I just find the guys and they knock down the shots.” pic.twitter.com/I6zXcwWuf4

— Milwaukee Bucks (@Bucks) February 2, 2020

Για του Σανς, ο Μπούκερ είχε 32 πόντους, αλλά δεν αποδείχθηκαν αρκετοί, με την ομάδα του Φίνιξ να είναι στην ενδέκατη θέση της Δύσης, με ρεκόρ 20-30, ενώ τα «Ελάφια» του Γιάννη, είναι σταθερά στην πρώτη θέση της Ανατολής, ανεβάζοντας το ρεκόρ τους, στο 43-7.

WE READY. #FearTheDeer pic.twitter.com/42LPSDLloR

— Milwaukee Bucks (@Bucks) February 2, 2020

Έπος Αντετοκούνμπο με σόου wrestling και χτύπημα… κόμπρα

Τύφλα να ‘χει το SmackDown. Τηρώντας τις… παραδόσεις και θέλοντας να χαλαρώσουν λίγο πριν από το τζάμπολ με τους Φοίνιξ Σανς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του στους Μιλγουόκι Μπακς έδωσαν ένα σόου wrestling στα αποδυτήρια. Ο Γιάννης, ο οποίος εμφανίστηκε πάνω σε ένα καρότσι, ανέλαβε δράση και με θύμα τον συνήθη ύποπτο Ρόμπιν Λόπες, ο οποίος παραδοσιακά «παίζει» τον κακό, έκανε ένα μοναδικό σόου που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι στο WWE.

Έχοντας για συμπαίκτη τον Γουέσλι Μάθιους, που έριξε στο καναβάτσο τον Λόπες, ακολούθησε ο Γιάννης ο οποίος έδωσε το τελειωτικό χτύπημα με την κίνηση «Κόμπρα», όπως την έχει ονομάσει ο ίδιος. Ετσι όπως το πάει πάντως, δεν αποκλείεται στο μέλλον να τον δούμε και στην αρένα του SmackDown…

“I’m BACK!!”

The return of The Cobra pic.twitter.com/ytvUHcqZXy

— Milwaukee Bucks (@Bucks) February 2, 2020

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά τον αγώνα με τους Ντένβερ Νάγκετς έδωσαν απίστευτο σόου στην «ελληνική βραδιά» που διοργάνωσαν τα «ελάφια», τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο με έλληνες φιλάθλους.

(πληροφορίες από ethnos.gr)

Πηγή: Απίστευτος Αντετοκούνμπο: Άγγιξε το triple double στην ισοπέδωση των Σανς από τους Μπακς με 129-108 (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα