Απίστευτο ξεκατίνιασμα Μασκ με δύτη της επιχείρησης στην Ταϊλάνδη: Είσαι παιδόφιλος – Να βάλεις το υποβρύχιο εκεί που ξέρεις

Μπορεί η επιχείρηση διάσωσης των 12 παιδιών και του προπονητή τους σε σπηλιά στην Ταϊλάνδη, να ολοκληρώθηκε επιτυχώς, τα παρατράγουδά της όμως μένουν και έχουν ως πρωταγωνιστή τον Έλον Μασκ ο οποίος μάλλον εξελίσσεται σε αρνητική φιγούρα.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, που είχε προσφερθεί να συνδράμει στην επιχείρηση με υποβρύχιο της εταιρείας του προκειμένου να απεγκλωβιστούν τα παιδιά, αλλά τελικά… δεν προτιμήθηκε από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, έβγαλε κάθε μένος με το πέρας της.

Επιτέθηκε λοιπόν με μία σφοδρότατη και ιδιαίτερα μικροπρεπή

ανάρτηση στον βρετανό δύτη Βέρνον Άνσγουορθ που ηγήθηκε της επιχείρησης διάσωσης, με τον τελευταίο να απαντάει στον Μασκ, παροτρύνοντάς τον… να βάλει το υποβρύχιό του εκεί που ξέρει. Τον κατηγόρησε μάλιστα για κόλπο δημόσιων σχέσεων.

Ο Μασκ συγκεκριμένα, χαρακτήρισε παιδόφιλο τον δύτη, αναφέροντας πως η απόφαση του Βρετανού να αρνηθεί τη βοήθειά του με το ειδικό υποβρύχιο που έστειλε είναι ύποπτη. Έδειξε επίσης την αμφισβήτησή του για το κατά πόσο -ο Άνσγουορθ- συμμετείχε ακόμα και στη διάσωση των 12 παιδιών και του προπονητή από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Και η απάντηση του δύτη:

Cave rescuer on Musk: “It was a PR stunt. It had no chance of working.” pic.twitter.com/uPgRMQLkRx

— Quoth the Raven (@QTRResearch) 13 Ιουλίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα