Ντελίριο και στα αποδυτήρια της Γαλλίας για την κούπα – Το κλάμα της προέδρου της Κροατίας (εικόνες – video)

Χαμός έγινε και στα αποδυτήρια της εθνικής ομάδας της Γαλλίας μετά την απονομή του τροπαίου του Μουντιάλ. Εκεί βρέθηκε και ο Μανουέλ Μακρόν. Το κλίμα ήταν πανηγυρικό και στο πούλμαν και πλέον την Δευτέρα (16/7) όλοι έχουν δώσει ραντεβού στο Παρίσι. Μπουγέλο είχαμε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Την ίδια ώρα συγκίνησε η πρόεδρος της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς η οποία έκλαψε κατά την διάρκεια της απονομής, όταν είδε τον Λούκα Μόντριτς (MVP της διοργάνωσης), αλλά και

τους υπόλοιπους διεθνείς της ομάδας του. Χαιρέτησε, πάντως, όλους τους παίκτες και τους νικητές και τους ηττημένους. Η πρόεδρος της Κροατίας πήγε, μάλιστα, μαζί με τον Μανουάλ Μακρόν στα αποδυτήρια των μεγάλων νικητών και συνεχάρη τους Γάλλους.

Στη συνέχεια, οι Μανουάλ Μακρόν, Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς, Βλάντιμιρ Πούτιν και Τζιάνι Ινφαντίνο (πρόεδρος της FIFA) πήγαν και στα αποδυτήρια της Κροατίας, όπου εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές.

Δείτε στιγμιότυπα από τα αποδυτήρια της Γαλλίας, με τον Πολ Πογκμπά να φοράει και καπέλο σομπρέρο, το μπουγέλο στη συνέντευξη Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα